Anneler kızım 20 günlük olmak üzere sütüm gelmediği için mama veriyoruz 10 gündür ama reflusu başladı sanırım hep kusuyor suratını eksitiyor kustukca tekrar acikıyor mama veriyoruz bir süre bekletip yine kusuyoor derken böyle bir kısır döngüye girdik 😑 onun dışında çok şükür gaz vs sorunu yok henüz kakasını rahat yapıyor refluyu mama mi yapıyor yoksa biberonu mu degistireyim bilemedim. Lansinoh elektrikli pompadan çıkan biberonu kullanıyoruz ama hızlıca çekiyor biberondan ve yavaş içmesi lazım. Yavaş akış biberon önerir misiniz acaba ? Birde mama Aptamil kullanıyoruz mama mi değiştirsem gaz vs yapmadı henüz ama ne bileyim. Reflusu olan bebeklere tedavi veriliyor mu ? İlk kızımda da vardı reflü oda fışkırtarak kusuyordu koyu kıvamlı mamalar toz ilaçlar vs bir sürü şey kullanmıştım ama bir 7 ay surmustu sonra oturup ayaklaninca kendiliğinden kesilmişti. Şuan minigimin tek derdi midesindeki reflü sorunu bence hep ağzına geliyor sanırım yüzünü eksitiyor yutkunuyor çok sık kusuyor ne yapmam gerek öneriniz varmı ? Yavaş akışlı biberon önerilerinizi bekliyorum. Büyük kızımda Dr Brown kullanmıştık kolikti diye.