elifinannesiiii Eşim 10 gün bayram iznine çıktı uygulamaya göre son 21 gün gösteriyor eşim evdeyken kendimi çok güvende hissediyorum en azından yalnız değilim🙏🏻 10 gün içinde gelir mi acaba miniğimmm🥰 bayram bebeği olsun istiyorum💕
Melisaalagoz elifinannesiiii benimde son 7 bayramdan önce gelsin istyrm ya istersen gelmiyo vallahi onu anladım bekleme 🤣 beklemessen geliyo bu tırtıllar
buiyimi elifinannesiiii benimde son 20 bayramdan sonra gelsin istiyorum açıkçası ☺️ 5 ağustos gözüküyor doğum
elifinannesiiii Melisaalagoz ayy sizin dahada az kalmış Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin😊🙏🏻 Evet sanırım beklememek lazım geçen akşam sancılarım var diyerek doktora gittim nts de çıkmıyor ama bana kalırsa var yani ilk gebelik olunca insan anlamıyorda🤷🏼♀️
Melisaalagoz elifinannesiiii ya bide hastaneye gidince sancı fln kalmıyo 5 dakkada bire düşünce gidicem bende hastaneye yoksa gitmem diye yemin ettim 🤣 inşallah hemen dogururuz ya gelsin şu beklediğimiz an kimi görsem doğum yaklaşınca korku oluyo bende doğurayım diye can atıyorum sancım başlasın seviniyorum vallahi
elifinannesiiii buiyimi 6 ağustos benimde ama nedense bana o zamanı bulmayacak gibi geliyor bakalımm😊 sizin doğum belirtileriniz var mı?
buiyimi elifinannesiiii benim henüz yok ama gören karnın aşağı inmiş diyor normal doğum beklediğimiz için kesin tarihte yok ☺️ benim ilk çocuğum 41+5 ’te doğduğu için belki 5 ağustosu bile geçer diyorum ne olacağı belli olmuyor
Aysenurserin Ya o korku bende de var 9 gün kaldı gelse bi an once diyorum çok merak ediyorum nasıl bisey gelecek. Bugün biraz temizlik yaptım akşamdan beri ara ara ağrı oluyor uyuyamadım stres oldum 😄