Esranur20 Merhaba güzel anneler 26 haftalık olduk biz dün de şeker yüklemem yapıldı sınırın üzerinde 156 çıktı diyetine dikkat et dedi sizin önerebileceğiniz dikkat etmem gereken konularda bana yardımcı olur musunuz❤️ bebişlerimiz sağlıcakla doğsunlar inşallah
Tuu66laaaayyy55 Esranur20 bol su Yeşil yapraklı bitkiler meyveleri sayılınyenyanıda kesinlikle yoğurt ile .. yürüyüs yapman lazım bol bol akşamları çıkabilirsin yumurta her sabah fakat bir sabah beyazı bir sabah sarısı olmak koşulu ile
Burcu4135 Esranur20 benim de tokluk 143 cıktı ölcüm cihazı aldırdı doktorum her gün ölcüyorum düstü yaptıgım diyetle. Ama hala ölcüyorum bazen yüksek cıkıyor bazen düsük. Seninde takip etmen gerekiyor. Hamur işi, Kızartma özellikle patates, tatlı falan yememen gerekiyor.
Buket9419 Canım benimde yüksek çıkmıştı biraz tabi 2 sene geçti hatırlamıyorum tam ama bana sabah tekrar gel dediler aç karnına ayrı (daha fazla)yükleme yapıp kontrol ettiler sana 2. Kez yapmadılar mı
Tuu66laaaayyy55 Esranur20 nasıl çok yüksek değil değil dedi benim 102 çıktı direk iç hastalıklarına ve diyetisyene gönderdi suan ben diyetisyen ile ilerliyorum
Esranur20 Tuu66laaaayyy55 sınırın üzerindeymiş ama yediğim şeylere dikkat ederek düzeltebileceğimi söyledi şu an şaşkınım bir daha görüşeyim en iyisi
Sena1299 @Esranur20 ben 11.haftadayım ilerleyen zamanda şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum, şekeri yükseltmek bebeğe de zarar verir diye düşünüyorum, yaptırmalı mıyım, yaptırdığınız için memnun kaldıysanız neden yaptırmalıyım , yanıtlarsanız memnun olurum
Burcu4135 Sena1299 bende senin gibi düsünüyordum ama iyi ki yaptırmısım. Yedigin pilavda daha cok seker var yükleme de verilen sekerden öyle düsün. Eger seker varsa bebege ve sana zararlı bunu bilip diyete baslamak onlem almak daha onemli.
Esranur20 Sena1299 normalde düşünürsek benim yüksek çıkmaması lazım ailemde yok ve 56 kiloyum ama yaptırmasaydım yüksek çıkacağını düşünmezdim şimdi en azından önlem alıcam