Aysegul-0 Elif0712 tatlım e bebekte yüzde kırk indirim var giyimde geçen hafta 60 TL ye aldım 10 li hastane çıkışını tulumları da trendyoldan 3 lu tulumlar var yeni doğanlar yada 0-3 ayliklar için 70 TL 3 lusu tanesi böyle indirimlere bakabilirsin
Elif0712 Aysegul-0 yorumlara baktimda herkes cok ince yazlik yazmis bnm bebis kis bebegi olacak sizce incemi tulumlar fiyatlari cok uygun aslinda
BegumIscanTunc Elif0712 panço’nun internet sitesine bak istersen canım baya indirime girmiş ben magazadan aldığım 10lu hastane çıkışı 2 ay sonra 130₺ internet sitesinde oldu indirim geldi
Elif0712 ogrencianne35 ebebekte tulumlara baktim fiyatlari uygun ama cok incecikti kis bebegi olacagi icin almadim siz de uygun almissiniz
Yeppudaa Elif0712 canım valla aynen .bende indirimleri takip ediyorum öyle alıyorum . Sende öyle yap .
Aysegul-0 Elif0712 Canim ben e bebekten de tulum aldim trendyoldan da ikisinin kalitesi de aynı düzeyde geldi banada annem ince gelirse içine uzun kollu bı zıbın külotlu çorap da kullanabilirsin demişti ama aşağı yukarı aynı kalite
Elif0712 Mom54564 amin cnm cok dogru hicbirseye yetisilmiyor kari koca calisip duruyoruz ama hayat cok pahali malesef ozellikle son iki uc ssenedir
ozlmayktkrmm Elif0712 orda da 5 li haatane çıkışları falan çokta tatlılar 10 lu bana parasından değil ama çok gereksiz geliyor