Olyb Burcusayar Liya isminin sabırla ilgili bir anlamı yok aslında 😔 Internette her isme güzel bir anlam uyduruluyor maalesef. Hiç güvenilir değil isim siteleri. Liya sudan uzakta olan yer demek. Hristiyan geleneğinden gelen isim.
Busra333 Cerenko bence Azra 😍 hep Havalı asil bulduğum bir isim. Çocukluktan beri Azra ismini kuzım olursa koyarım diyordum ki büyümeye basladım ve Leyla ismini çok sevdim. Azra’nın bile önüne geçti o yüzden ben Leyla koyacağım insallah ama Azra da süper 🥰
Ozgecomelek Busra333 aaa bu ben 😍😂 Azra ismini çok beğeniyorum ama aklım Leyla da bı karsr veremedik 😱
Aysnn3705 Seymamsl eşimde biraz o düşüncede biridir umayı zaten o seçti eskilerden gelsin kızımın ismi dedi bnde gökçeyi seçtim yanına ikisi de öz Türkçe isimler biz bu dönemlerde çıkan yeni isimleri pek beğenmiyoruz
Annenaz Yaseminarazz benim daha cinsiyeti belli değil ama kız olursa Umay koyacağım. Okuduğum yıllardan beri bu ismi çok seviyorum onun haricinde berrak, duru, idil gibi isimlerde güzel
Morphi Cerenko benim kizimin adi ada ama kumsal ismi cok hosuma gidiyo ada kumsal duru yagmur da olabilir
Seymamsl Aysnn3705 adıyla yaşasın inşallah 🥰 çok yeni isimleri bende pek beğenmiyorum özellikle yabancı dil de konulmasına anlam veremiyorum . Çok güzel düşünmüşsünüz