027033 Kızlar genel sezeryanla doğum yaptım çok ağrım var ayağa kalkınca nefes alamıyorum ve konuşamıyorum benim gibi kimse yok yanımda bide bogazlarım çok ağrıyor benim gibi durumları yaşayan varmı ne kadar bir toparlanma süreci olur
Sultan_42 027033 boğazların ağrısı anestezi etkisi inmiş gibi hissetmen normal ben ben spinal oldum ben de olmuştu ama şiddetli değil 3 litreye yakın su iç nescafe 2 si bir arada iç ki hemen atlat 👍 anestezi doktorum öyle demişti bana su nescafe iç dedi sürekli ne kadar çok içersen etkisini azaltır 👍
Esraali 027033 kalp ritminizde bozukluk vardı depül mi hatta gecenlerde biri sizi sormuştu gözünüz aydın 💜💜
027033 Deletedmom23234 evet canım bebek te enfeksiyon çıktı kuvese aldılar o bir yandan hasta ben bir yandan rabbim şifa versin tüm hastalarla birlikte bizede
Deletedmom23234 027033 Hadi ya çok çok geçmiş olsun moralini yüksek tut ki bebeğin etkilenmesin. Allah yardımcın olsun
027033 Esraali evet canım başka sorunlarda çıktı kalbimde ama hamile değilim artık daha iyi bulunacak neyim oldugu daha iyi arastırılcak bu seferde oğlumu bırakmak zor geliyor hastane işleri zor valla