zayn Merhaba hanımlar , eşimin doğum günü yaklaştı güzel bir doğum günü yaşatmak istiyorum… Sizce ne yapayım ne hediye alayım, hediye fikirleri söyler misiniz?
Elbet-birgun-kavusacagiz zayn cocugunuz varmi onun sac telinden bileklik yada yuzuk yaptirabilirsiniz😊
Aylinsemih zayn ben geçen sene bebek düşünüyorken instagram bebegimizi beklerken diye bi kitap aldım her sayfasını ayrı ayrı dolduruyoruz şimdi dogum sonrası içinde bebeğinin ilk yılı kitapları da var istersen sayfayı atarim
zayn Elbet-birgun-kavusacagiz çocuğum yok , bileklik ve yüzük takacağıni pek zannetmiyorum işinden dolayı ağır abidir birazcık da 🙈
Elbet-birgun-kavusacagiz zayn amaaan agır abilikleri batsin esimde aynidirda🤣🤣 ozamn saatyada kol dugmesi alabilirsin😊
zayn Elbet-birgun-kavusacagiz çok kararsızım saati var , kol düğmesini yıl dönümümüzde almıştım,hani şöyle değişik güzel fikirler olsa …bende sıkıldım artık saat cüzdan Kemer kolye bileklik klişeliğinden farklı birşeyler arıyor gözüm. Teşekkür ederim yine de 😊🌼
Aylinsemih zayn pandelastore sayfanın adı çok ilgileniyorlar birde içine hediye olarak kapi askisi koyuyorlar sanki bilmişler gibi mavi renk gondermislerdi