Sude-96 Benim hiç yok şuan kilo da almadım aynıyım hamilelikten önceki halimle uzun boylu ve zayıfım bu arada 😂 benim gibi olan var mı ilk gebelik
Ayseonay Sude-96 daha çoook yolun başındasın merak etme çıkacak insaallah 😁33 haftalığım bugün otobüse bindim hamile olduğumu bile anlamıyorlar hala yer veren kimse de olmadı 😂 benim 28 den sonra çıkmaya basladı biraz
balarisi06 Sude-96 bu haftalardan sonra birden büyümeye başlıyor canım çünkü 18 den sonra bebek daha hızlı kilo almaya boyut olarak daha hızlı büyümeye başlıyor 😁 yakındır yani
Sude-96 Songultugraaa yani son aylarda tabi çıkıyor da benim etrafımda bu haftalarda olan herkezin vardı
iremcannn1907 Sude-96 ah canım 17. Haftadayım, 48 ile hamile kaldım şuan 57 kiloyum. Ve aldığım 9 kilo sadece göbeğimde, herkes diyor ki kesinlikle ikizlerin olacak 😂 nasıl başardın bunu bize de anlatsana 😂
Sude-96 iremcannn1907 bu da çok enteresan bence 9 kiloyu sadece karnına almak çünkü bunun tıbbı bi açıklaması yok bu haftalarda gerçekten çok tuhaf 😂
Mavi34 Sude-96 22.haftam benimde hamile olduğunu anlamazlar sadece dar giyersem kilo gibi gorunuyor göbeğim. Kişiye göre vücut yapısına göre değişiyor galiba
Kiziltan Aynı kilomdayım ama göbeğim var. 😅😊 Kendimi bi garip hissediyorum hep dümdüz bir karnım vardı😅
Glcn22 Sude-96 18 haftalıkken bnmde göbeğim yoktu hatta eczaneye gidip ilaç aldıgımda eczacı kadın nasıl hamilesin sen dedi kilo alımıda olmadı şuan 33haftalığım 💙 25.haftada minik oğlum kendını gösterdi dışardan 🤍 şimdi dışardan göbeğimi sevmek çok hoşuma gidiyor 💙👼🏻