Selinzer MERHABA :) gün içerisinde gündüzleri muhakkak uyku moduna geçebiliyorum.Pek uyumak istemiyorum uyandığımda bu sefer hafif bir mide bulantısı oluyor.Surekli uyumakta iyimidir bilemedim. 2,5 - 3 saat bir uyku halim var gündüzleri. Sizdeki durumları merak ettim. Sevgiler
Glmgkcmm 10+1 deyim hamileligimi ogrendigimden beri oyleyim sen yine 2 3 saatmissin ben 1 de bi uyuyorum bide 7 gibi uyanıyorum uyandgmzda mide bulantisi ac oldgumuz için canim
Selinzer Glmgkcmm Glmgkcmm gerçekten mi 😁😁 gündüz uykusunu sevmedigim için pek uyumak istemiyorum aslında ama resmen bedenim yat diyor😊😊 türk kahvesi içsem olurmu acaba oda yasak diye biliyorum bilemedim.
Polikistikanne Bende o haftalarda öyleydim hatta uyuyakalıyordum sürekli ☺️ Şimdi 20 haftalığım geçti o günler :)
Selinzer Polikistikanne zaten nedense 20.haftadan sonra anne bir nefes alıyor diyorlar mide bulantıları bu tarz sorunlar azalıyormuş heralde ozaman hamileligin keyfini cikarabilicez 😐
Selinzer parasetamoll sanki gunlerimi hep boş geciriyormusum gibi hissediyorum 😑 sonra bu uykuları çok ariycaz onu da biliyorum ama 😊😊
Glmgkcmm Selinzer gunde 1 tane icebilirsin diye biliyorum bende cok severim kahve ama cok nadir içiyorum uyu gitsin aman
Selinzer Glmgkcmm evet doktorumda gün de 1 tane içebilirsin dedi ama.internette okuduğumda çocuk doğduğunda uyku problemi çok yaşıyormuş kafein aldığımızdan dolayı bende haftada 1 içmeye çalışıyorum 😶
Selinzer Glmgkcmm en güzeli bazı fedakarliklari yapmamız gerekecek..ilaçta alabilirsin dedi ama kesinlikle doğru bulmuyorum çocuk gelişim döneminde.ne olur ne olmaz...şimdi daha iyi anlıyorum Annelerin hakkı odenmezmis diye boşuna söylemiyorlar..
hayathayal Selinzer amin. Mide bulantisi halsizlik,gecenin bi yarisi uyanma, ayaklarda yanma.. oo daha neler 😊gercekten bende oyle diyorum annelerin hakki ödenmez
Selinzer hayathayal evet ayaklarım yaniyor..bana daha erken bunları yaşaman diye söyleyenlerde oldu ama yaşıyorum walla..