gunesveguney Merakliduygusal ben katlanabilir ufak anne yanı beşik aldım canım ilk 3 ay onu kullanırım diye bide katlanır olması çok güzel yer de kaplamaz, odasına momtessori yatak düşünüyorum uzun yıllar kullanılır diye
Glcn22 Merakliduygusal montessori yatak yaptırdım odasına beşik olarakta kare tahta beşik tercih ettim
Addile Merakliduygusal hiç istemiyordum ama cevreden o kadar ısrar ettiler ki vardor bildikleri diyip park besik aldım. Odasını ayıracagımda montesöri yatak alcm inşallah tayinci olunca şimdilk oda yapmadık
Merakliduygusal Addile bende tayinciyim, şöyle bizi 1-2 sene idare edebilecek bişey istiyorum ama açıkcası park yatakları da pek sevemiyorum.Hangi marka aldınız canım?
RHMYT Addile en iyisini yapmışsınız. Hele bir de tayinci olunca çok iyi oluyor. Kızım 2,5 yaşında hala park yatak kullanıyoruz.
Ayseee4238 Merakliduygusal ben büyüyen beşik alacağım ins.yarin çıkacağım onun. İçin bir tek odası kaldı zaten.
Elif_Eda Merakliduygusal https://resimyukle.io/r/rf2Kdld3ex böyle canımm..Ve ben şuanlık çocuk odası takımı gibi birşey almadım kiracı olduğum için park yatak aldım ve bez dolaplardan aldım hem kurulu kolay hem taşınmasıı 🥰 ve çok minnoş duruyorlar bez dolabıda hepsiburadadan almıştım isteyen olursa onunda resmini atarım
Merakliduygusal Aslında güzel duruyor park beşik, peki içine yatak olarak ne aldın canım? Ay bu tayin işleri beni çok yordu hiç istediğim gibi bişey yapamıyorum. En pratiğini en uygununu yapmaya çalısıyorum
birkedilianne Merakliduygusal Ben klasik oyun parkının tipini beğenemedim. Ahşap oyun parkı aldım. Kraft anne yanı beşiği Hamak beşik aldım🤗
2erkekannesiii Bambu beşik var onda 6 ay yatırıp sonra büyüyen beşiğe koydum hala da onda yatıyor bide anne dizi beşik var
Aybuss Merakliduygusal Bir doğum parası vericez o kadar. Şuana kadar külfiyetli bir masrafı olmadı kuzumun..