gzdklc__ Selam kızlar 35. Haftadayız ve bebeğim çok hareketli maşallah ama beni korkutuyor sizlerin bebişleride böyle çok fazla hareketli mi yoksa büyüdükleri için kısıtlandı mı?
Birpapatya4 gzdklc__ öyle böyle değil hemde saniye durmuyo göğüs kafesime mideme nereye denk gelirse öyle sert vuruyor ki nefes darlığı ve mide yanması çekiyorım sürekli
gzdklc__ Naz_01 maşallah 🥰💕 bizimde öyle. Gece gündüz hareket ediyor artık korkuyorum ha geldi ha gelicek diye 🤦♀️
gzdklc__ Happyturuncu benimki inatçı bir bebek keşke uyusa birazcık benide uyursa şimdiden böyleyse doğunca kim bilir nasıl olucak 😂 kontrolde bile doktordan kaçıyor 😂🙄🙄
Esra_80 gzdklc__ arabanızda dursun biz öyle yaptık gece 12 de suyum geldi hemen direk gittik 🤭 amin inşallah canım sizde inşallah saglıkla alırsın🤲🥰
Happyturuncu gzdklc__ AA bak bizde doktordan kaçıyoruz 37 hafta bitiyor daha yüzünü göstermedi doktorumuz neler yapıyor yok :)
gzdklc__ Happyturuncu yüzünü her gittiğimizde gösteriyor kız bide utangaç olur derler 12 haftada cinsiyetini öğrendik ultrasonda doktor nereden bakmaya çalışıyorsa o en uzak yere geçmeyi başarıyor detaylı ultrasonda dil felan çıkarıyorduk nasıl utangaçsalar yalan 😂
gzdklc__ Esra_80 araba babamda doğana kadar arabada duramaz artık ben nereye gitsem pusetli valizi taşıcam heralde anneme gelmiştim 3 günlüğüne tansiyonum oynuyor son zamanlarda çok sık gidemedim eve kaldım 18 gündür bu saatten sonra gitmeye korkar oldum 😂
Happyturuncu gzdklc__ yok vala kaç doktor baktıysa göstermedi erkek bizim :) neyse az kaldı zaten doğunca göreceğiz:)
Buseninannesi_21 gzdklc__ geceleri bazen gözümü aciyorum kalktigimi nasil anliyorsa elimi koyunca hareketleniyo 😂 benimle kalkiyo sanki gece hic beni uyandirmadi geceleri genelde uyandirirmis ama.
gzdklc__ Buseninannesi_21 her gece bilmem kaç kere tekme tokat uyanıyorum asla konforlu uyuyamıyorum 1 aydır oturur pozisyonda sola doğru uyumaktan artık sol tarafta bazen darlanıyo heralde tekmeleyerek uyandırıyor 😂😂