AlevUla Hamileligimin suan 30.haftasindayim 15.haftasindan beri sidefer kan ilaci iciyorum son tahlililimde kanim cok dusuk oldugunu soyledi doktor acil gelmem gerektigini ve kan takviye serumu yapacaklarini soylediler aranizda yaptiran varmi yardimci olablirmisinz
Sevda2018 Slm bende 32.2 hafta sürekli ilac kullanıyorum kan icin kanım 7.1 di.. Ve özelbi ilac takıldı serumun icine biraz yükseldi ama hala cok düşük 8.3 vücut kanı kabul etmiyor doğumda kan nakli olucakmışım..
AlevUla Sevda2018 bildigimiz kan degl serum icinde ilac takviyesi yapicaklar o zaman banada yarin dogumda kan takviyesi dedigine gore normal dogum mu olacak
AlevUla sudamlasi benim eltimi kani dusuk oldgu icin sezeryena aldir gerci cogu doktor ugrasmamak icin bi bahane buluyor
sudamlasi AlevUla oof ben çok istiyorum normal doğumu ama geçen ay 11.1 olan kan değerim bi hafta önce 9 a düştü ve Akdeniz anemisiyim yani bi damla kanın gitmesi bile bizim için çok önemli gittiğim hastanede özel sezaryen e alabilirler☹️😞
AlevUla sudamlasi ozeller hic affetmiyor sezeryana aliorlar ama insallah senin icin hayirlisi ne ise o olur cok gecmis olsunn
AlevUla Cansurella yo hayir yemeklerden 1 saat sonra iciyorum sabah aksam seninde kan yukemesi yapildi mi normal biseymi acaba merak edioyorum
Babies16 Benim kanim 5.8. 3 gunde 1 serum icine kan ilaci almaya basladim. Haplarin faydasi olmaya biliyor.ins serumlarin olur
sudamlasi Babies16 çok geçmiş olsun normal doğum mu yapacaksın sezaryen mi olcak peki kaç haftalıksın bilmiyorum ama
AlevUla Babies16 bakalim.bana kac kere vericekler kan degerimi bilmiyorum sormak aklima gelmedi gecmis olsun ne kadar suryor serumun bitmesi
Babies16 sudamlasisaolasnz 28. Haftadayim.suan icin normal.kam sulandirici ignede kullaniyrm.ama sezeryani sart kilacak bsiey yok henuz