TugceBelis ZElif bende 35.haftadayım benimde ayak parmaklarımda var aynı uyuşma tamamen ödeme bağlı hiç yokken iki gündür biraz fazla ayakta kaldım bacaklarımı suan tanıyamıyorum
ZElif Bett_blog aynı haftalardamıyız anlamadım bu haftaya kadar hiç böyle bişi yaşamadım ilaçlarıda içiyoz
Makbuleesen Ben de 37+5 teyim ve yaklaşık 1 haftadır sağ elimin ilk 3 parmağı tamamen uyuşuyor ,kolum ağrıyor. Karpal tünel sendromu dedi doktorum ödemden dolayı sinir sıkışması bir nevi 🤷🏼♀️ Bir çaresi de yokmuş doğumdan sonra geçer anca dedi
ZElif Bu kadar kişi de olduğuna göre normal olarak yorumluyorum ödem olduk yüz ayak el şişten geçmiyor bu haftalarda oluyor demekki yazarken bile karıncalaştı valla 😂😂 sagolun yorumlar İçin
Astrotuba ZElif benim 30.haftada başladı hep uyurken oluyor iki elimde uyuşuyor ve ağrıyor ama gün içinde olmuyor
Aysnn3705 ZElif bnde 36+3 üm sağ değil de sol elimde parmak uçltımd uyuşma çok oluyo bazen komple elime yayılıyo ordan da sol koluma ağrı yapıo
Aysnn3705 Şuanda da var mesela sol elimin parmak uçlarında karıncalanma gibi. Doktor sormuştum bi kere ellerinde ödem olmaya şişmeye başladıysa ondan olabilir dedi kiii şişio bunara parmaklarım hatta parmaklarımı oynattığımda eklemlerim ağrıyor sızlıyor
Kuzucccum ZElif 32+2 deyım ılk defa bugün yaşadım sağ elim bı anda uyuştu daha doğrusu karıncalandı gb sıkamadım bı an gücüm gıttı gb daha sonra gectı neyden kaynaklı bılemıyoeum