Ayserose1001 ben varım canım. 2 yıl uğraştım yapmadığımız kalmadı her ay da birsürü belirtim olurdu ama hamilelik olmadı 😅 sonra ilaçları her şeyi bıraktım artık istemiyorum dedim yeni işe başlayacaktım ona odaklandım doktorlar da aşılama yada tüp bebek öneriyorlardı düşün.Şubat ayında arkadaşım hamile olduğunu söyledi ona sevindik falan sonra bana sordu dedim adet olmadım ne kadar geçti dedi haberim yok dedim bi baktım 8 gün adetim geçmiş test yap dedi ne gerek var ne alaka eşimi bu ay 1 kere anca gördüm sonrasında yumurtlama günümde kaçtım bide eşimden ihtimal yok dedim 😂 çok ısrar etti belirtim de hiç yok hiççççççç ama bide ilaç içmişim 19 l su taşımışım cam silmiş perde takmışım sıfır beklentiyle bi test yaptım anında çift çizgi oldu inanmadım gidip hemen kan verdik 7 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim.Ve hamilelik boyunca da bulantım kusmam tiksinmem hiç olmadı 15. Haftaya kadar test yapmasam hamileyim demezdim asla 15. Haftadan sonra göğüslerim şişip ağrımaya falan başladı. Belirtilere hiççççç takılma o yüzden inşallah rabbim gönlüne göre versin sevindirsin canım