38+4 haftaligim Simdi acilden geldim bütün gün aşırı baski hissettim bebek asiri hareketlendi korktum gittim cok şükür bi sknti cikmadi hic acilmam yoktu şimdiye kadar bir parmak varmış dogumun yakin dedi evin yakinmi diye sordu evet dedim suyun gelir sancin artarsa gel dedi nstde sancim cikmadi ilk gebeligin birden acilman oladabilir olmayadabilir dedi ama yakin muhtemelen dedi neye gore bilmiyorum bir haftadir merdiven cikiyorum hurma falan yiyorum pazartesi gunu hic acikligim yoktu şimdi olduysa bunu nasil hizlandirabilirim artik dogurmak istiyorum 🤣tecrubelerinize ihtiyacim var 🙏

Ahu dudu cayi bulamadım ada çayı iciyorum oda fayda edermi acaba bilen varmi

AsM bende ada çayı içiyorum doktor içmemi önerdi. Hurma da yiyorum bekliyorum pazartesi kontrolüm var umarım artık gelir miniğim.. çok heyecan yapıyorum. 38+6 dayiz suan

• AsM bunu yanıtladı.
      • AsM bunu beğendi.

AsM evet görünmüyo olabilir benimde ilk gebelik bilgim yok üstte kalsin diye yaziyorum

• AsM bunu yanıtladı.
        • AsM bunu beğendi.

AsM ilişki ve squat da öneriliyo ve ılık suda bekleyerek squat yapan çok kişi vardı yapıp da fayda gören ama en etkilisi ilişkiymiş

alazzeyneperva hmmm onu da yapalım . ☺️Aşırı bel agrim var dünden beri. 2 kezde şiddetli adet sancısı benzeri sancı geldi. Ama devamı gelmedi. Bi heyecan yaptım herkesi ayaklandırdım ama olmadı 👀 korkuyorum gerçek sancım gelince kimse ciddiye almayacak 😂

Gizemkurt35 hurma yemekten vi hal olduk valla 🤣insalah gelir sizin minikte 😍🙏

Gizemkurt35 aynisi oluyor hergun anneme tamam evet ogun bugun galiba diyorum bi degisik hissediyorum anne diyorum sonra gecio kimse inanmio artik 🤣