Cicikus1 Kızlar 7. Aya girdik Allah nasip ederse. Hep aynı monoton geliyor bu yüzden ne yapsam diye düşündüm saçımı boyamak geldi aklıma. Zaten yeterince bakımsız hissediyorum kilo vs 🤷🏻♀️ ama zararlı mi değil mi bilmiyorum var mı fikriniz ?
Naz_01 Cicikus1 29. Ve 37.haftamda boyadım ben doktorum boyayabilirsiniz dedi.çift maske taktım koklamamak için
Sevilss Cicikus1 benim kuaförüm kendi boyamadı ben vebal almam dedi sonuçta kimyasal bütün boyalar organikle bile boyamam dedi. Benim beyazımda var vaz geçtim asla boyamam istersen başka yerde boyat dedi.
Cicikus1 Ebruaksoylu işte bi heveslenip hadi boyayım diyorum sonra neyse doğumdan sonra diyorum öyle kaldım 🤭
Ilkayy Cicikus1 6 aya girdim bende boyadım gratisinw organik boyları var kokusuz zararsız onu kullanabilirsiniz doktoruma sorduğumda organik boyayla 12 haftadan sonra boyanmasına izin veriyoruz dedi
Ozge2805 Cicikus1 canım kimyasal sonuçta sık dişini inan bende hiç saç boyamadım fakat bakım yaptırmak istiyorum parlak olsun şekil alsın kolayca diye ama bakımın içinde kimyasal madde var o yüzden geri durdum kuaförde içinde kimyasal bir madde var hamilelikte önermem dedi . Evet malesef kilo alıyoruz vücudumuz değişiyor ama doğumdan sonra herşey düzene girecek 😌
Cicikus1 Ozge2805 ben de bi düğün öncesi sadece uçlarını falan boyamıştım ilk kez. Bi de şimdi istiyorum ama korkuyorum da 🤷🏻♀️
Tgbkrm-21 Cicikus1 saçlarım aşırı beyaz hemde ön taraftan bir yerde toplanmış şekilde🤦♀️ o yuzden 4 aylikken kendim evde boyadım gratisten aldığım organik bitkisel boya ile doktorum 3 aydan sonra istediğin kadar boyatabilirsin dedi simdide ikinciye boyucam ve sıfır koku beyaz olmasa hamilelikte asla boyamazdim 🤷🏻♀️
Cicikus1 Tgbkrm-21 ya beyaz değil de değişiklik olsun diye boyamak istedim ama eşim de doğumdan sonra diyor bir de bi zararı olursa ne bileyim vicdan azabı çekerim.
Tgbkrm-21 Cicikus1 himmm dogrudur dediğim gibi isterseniz gratise gidip boyayı çalışan arkadaşlara sorup fikir alabilirsiniz en azindan içiniz rahat eder 😊