Pelooo 15 günlük bebeğim memeyi kavrayamiyor zorla veriyorum 5 10 dakika emiyo bırakıyor emzirme danışmanına gitmeli mi yoksa düzelir mi bu durum
YrtswnArkn Pelooo yoruluyor dur canım sık sık emzirmeye çalış bıraktığı zaman uykuya dalıyorsa topugundan falan uyarabilirsun uyandırmak için sağlık ocağında takibi vardır zaten ordaki hemsirenize de sorabilirsiniz
YrtswnArkn Pelooo göğüs ucun nasıl kucukse ondan da olabilir sarılık gibi bişi varsa uykuya meyilli olup da emmeyedebilir en iyisi takibini yapan birine tekrar danışmanız
YrtswnArkn Pelooo yani genelde ilk başta olabilecek sebepler bunlar oluyor benim bebeğim pramatureydi çenesi kuvvetlensin diye emzik kullan demişti siz en iyisi takibini yapan birine danışın
Pelooo Selin12- işte o an çok geriliyorum bide kucağımda savaş halinde yapamıyorum tam mallaştım iyice başka bi açıklaması yok
Pelooo Heather bugun yine gittik danışman hemen tutturuyor onun yanında açlıktan ölmüş gibi emiyo valla sorun bende😔
Selin12- Pelooo 1 hafta sürmüştü benim ben bebegu doğru tutturma pozisyonu öğrene kadar çok zorlanmıştim