2areninannesi Merhaba arkadaslar. 29. Haftada bebek hareketleriniz nasıl. Sureklı hareketli bebegı olan var mı aranızda? Sanki uyumuyorlar gibi?
Beyzabcr 2areninannesi ya yemin ederim bu postu bi ara bende acmayi dusundum 30uz bizde korkuyorum bu kadar hareket yani acitiyo bazen alt kismima vuruyo bide bu kadar hareketli olunca kilo kaybederler mi acaba diyorum 😁
umutttttt 2areninannesi benim aksine çok sakin günde bir yada ik kere hissediyoeum o da çok hafif 🙄bu arada 27+3
Berfin3 2areninannesi ben 33.haftadayım hala çok hareketli değil sanki. Ya ben hissetmiyorum yada az hareket ediyor 😄
Minederin 2areninannesi al benden de o kadar sürekli hareket icindeler sanki hiç uyumuyor gibi 29 haftalığm bu arada
2areninannesi ayazinannesi_123 hıc uyumuyorlar sankı dimi ☺️☺️ bu durumdan bile telas ettim acaba bır sorun mu var diye
ayazinannesi_123 Yoktur heralde yaa aksine haraketli olmaları daha iyi o yüzden bn tatlı hiç yemek istemiyorum yediğim anda başlıyor içimde dans etmeye😂😂🤗🤗🙂🙂
2areninannesi ayazinannesi_123 masallah evlatlarımıza. Benim gebelık sekeri cıktıgı için şekerli hıc bısey tuketemıyorım canım zaten
ayazinannesi_123 2areninannesi ben yaptırmadım valla beni çok korkuttular ileride şeker hastalığı olur diye
2areninannesi ayazinannesi_123 canım eger varsa ki insallah tabıkıde yoktur cok daha tehlikeli kı doktor yedıgınız ıkı dilim baklavaya denk gelıyor dedi. O yuzden ben yaptırdım. Suanda da dıyet yapıyorum
minikprensimmm123 umutttttt Bende aynı senin gibiyim canım bazen çok güzel hareket ediyor bazen de günde 1 kaç tane vuruyor bende 27+3 deyim
Minel321 umutttttt aynı benim bebeğimde öyle karnımı dürttüyorum resmen hareket etsin diye zorla bir kaç kere hareket ediyor günde , doktora sorduk hersey yolunda diyor ama bu kadar tembel olması beni korkutuyor 🙄
minikprensimmm123 umutttttt Canı isterse çok güzel hareket ediyor benim tostos canı istemesin zorla hareket ediyor gibi bir kaç tane vurur tamam bekle ki vursun 🤣🤣