Belinayonr Butr354nf ikili takım en rahatı diye düşünüyorum elbise pek sevmiyorum ama siz sevip kullanıyorsanız elbise de alabilirsiniz 😌
Lulemom Hiç bişi almadım zaten şurda 1 ay kaldı. Boşuna para vermeye gerek yok. Olanlarla idare edicem. 🤷♀️
Berfin3 Butr354nf önü düğmeli elbiselerden alabilirsiniz seviyorsanız eğer hem daha sonra kullanmak için de iyi olur emzirme döneminde de rahatlık olur düğmeli olması
Birmelekannesi_38 Butr354nf Bende 22+2 yım slopet elbise aldım hem hamile elbisesi hem normal ama karnım daha çıkmadı o yüzden giymekte kararsizimm bide uzun bir tunik aldım bakalım hangisini giyerdem düğunde var bakalım 💜💜💜
Minnakkkk Butr354nf 37 haftalıgım hic bişey almadım zaten bayramda annem ve kayınvalidem dısında kimseye gitmeyi dusunmuyorum son anda Bi korona olayına kurban gitmek istemiyorum
Demetslt Butr354nf hiçbirşey almadım 9 aydır doğuma 3 beş gün kaldi zaten yine almicam doğum sonrasına saklıyorum kdndimi😂
Elcnbykckr Butr354nf açık bir bayanım rahat uzun bi elbise aldım sıcakta terletmeyecek altınada babet tamam 😄