Vildanbirkan67 Merhabalar bu ilaçları kullananlar acaba kaçıncı haftaya kadar kullandılar. ? Doktor bana henüz bir zaman dilimi söylemedi. Şuan 31 haftayım .###
Pelinbyrktrlr Vildanbirkan67 coraspini 34te bıraktım. Sezeryan olacağım iğneleri de doğumdan 1-2 gün önce bırakacağız dedi doktorum
Mmoommlife Vildanbirkan67 Merhaba 31 deyız 32 de coraspini bırak dedı doktorum daha once dusuk yasadıgım ıcın onlem amaclı kullanıyorum. Pıhtılasma testı yapılmadı İnşaAllah bırakınca sıkınto yasamam
SERNUR Vildanbirkan67 34 corasprini bıraktım, igneminde dogum yapacağım güne kadar devam ettim, ne olur ne olmaz diye yanıma 6 adet almıstım bazı durumlarda dogum sonrada igneye devam edilebilir demişti doktorm ama ben doguma girdiğim gün vurunmadım.
ZeynAnk Vildanbirkan67 doktorum coraspirini 32′de bırakacağız dedi 30dan beri sancım çıktığı için 31′de bıraktırdı. İğne doğuma kadar devam dedi. Aspirin genelde 32′de bıraktırılıyor diye okudum burada hep yorumlarda. Ben 8-12-14, haftalarda kanamam olduğu için bir süre bırakıp tekrar başlamıştım.
Vildanbirkan67 Pelinbyrktrlr hayırlısı olsun inşallah canim uzun süre kullanmakta iyi değil diyorlar kafa karistiriyorlar sürekli
zizi1985 Sonuna kadar kullanacakmısım canım igne oluyorum ben sadece.Hatta dogumdan sonra 20 gun devam edecekmısım
zizi1985 zizi1985 canım tobbi yaklasımları farklı olabılır doktorların.Benım gebetık testımde de pıhtılasma cıkmıstı ondan da olabılır
Korkmazozge 28.haftaya kadar enox 0,4 kullandım corasprin 100 küpe geçtim 36 da bırakıcaz dedi doktorum.
elfmoom ya benimde MTHFR C677T Homozigot Paı/1 4G/5G Heterozigot🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ ben gebelikten önce de ecopirin kullanıyordum , kadın doğum doktorum bana iğne başlamadı yükseltmedi de ecopirini bugün ptz yine yükselmiş🤷🏼♀️