Umudayolculuk36 Kızlar ben 2gündür hissediyorum doktorum artık hissetmen normal demişti çok garip bir duygu tarifi zor sizlerde durum nasıl🥰
[silindi] Umudayolculuk36 ya ben anlayamıyorum aynı haftadayiz kilom var ondan heralde sadece ağrı hissediyorum
gokturkefe Umudayolculuk36 o kadar güzel tarifi olmayan bi duygu ki bende 2 haftadır hissediyorum her hareket heyecanlandırıyor 😇😇
Umudayolculuk36 [silindi] bendede çok ağrı var aşırı :( ama bilmiyorum garip pıt pıt diye her kadın bünyesi bir olmuyor umarım tez zamanda hissedersiniz🙏
Funda2735 [silindi] canım bende de vardı kilo iç karnınla ilgili bende 17 de seğirme olarak hissetmiştim tatlı ve vişne suyu iç sessiz bir yerde yat belki hissedersin :)
gokturkefe Umudayolculuk36 her gün mutlaka hareket eder 20. Haftadayız bu arada, ama saymıyorum hiç düzensiz oluyor diyorlar sabahtan başlar akşama kadar hareketli maşallah 🧿🥰
[silindi] Funda2735 valla ben biseyler hissediyor gibiyim de çok hafif yani bebek mi bağırsak mi cozemedim zamanla daha netleşir acelem yok ya var olduğunu biliyorum yeter bana 🥰