Ank-16 Ben de15. Haftadayım, özele gidiyorum. Doktorum gereksiz yere ısı veriliyor diye bana da hiç dinletmedi şimdiye kadar kalp atışlarını. Nasıl olsa görünüyor dedi.
DuaElf Ank-16 anladım bebek açısından dinlemememiz daha iyi yani. Alışmışız biz her gidişte dinletiyorlar
DuaElf Deletedmom23234 dinletmeleri çokta iyi değilmiş zaten burda ki yorumlardan sonra iyi ki bana dinletmedi diyesim geldi :)
DuaElf merveklyc aa öyle mi biz alışmışız her gidişte dinlemeye. Dinletmeyince şaşırdık :) devlete mi gidiyosunuz siz 🌸
DuaElf Seda9507 anladım canım içim rahatladı çok teşekkür ederim 🌸 eşim çok şüpheci başak burcu onun yüzünden taktım bende 😊
marbling10 DuaElf sesli cihaz olmayabilir acildeki, gördüyse var demiştir sorun olmaz merak etmeyin. Acile gitme sebebiniz neydi?
DuaElf marbling10 karnımın üst kısımlarında ağrım oluyodu iki gündür. Dünde bıçak saplanır gibi ağrılarım oldu yürürken. bide hamilelik belirtilerim kaybolmuştu biraz evham yapmıştım
DuaElf nevamm1 anladım canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için 🌸 zararlı demek ki. Doktor görüyosa biz duymasakta olur sağlıklı olsun bebeklerimiz de gerisi teferruat
Alyaesmaa DuaElf Devletin aciline gittim dahada tövbe ettim gitmem🤭 Ben kanamam var dıye gittim hemen alttan bakıyım dedi doktor bende karnımdan baksanız olmazmı dedim oda keyfin bilir dedi bakmadı bana koridora çıktı herkesin içinde bağırdı diğer hemşireye bu alttan baktırmıycakmış diye herkes bana baktı adamlar bile 😣🤦🏻♀️
DuaElf Alyaesmaa keşke şikayet etseydiniz. Maalesef bazı kendini bilmezler okuyup bi yerlere geliyor ama eşeklik baki kalıyor. Bugün bende karından baksanız olmaz mı dedim diye hemen at imza git istemiyosan dedi kaba bi şekilde
DuaElf Esrskrylmz Allah razı olsun 🌸 bu haftalarda alttan bakıyoruz dediler ısrarla ben de anlamadım. Belki cihazla ilgilidir
VeraVrea DuaElf ya kim çıkarıyo ki bu alttan usg zarar verir diye benim tüp bebek için iki günde bir usg ye ggirerek geçirdiğim iki ay var 🤦🏻♀️ Hamileliğin ilk on haftası da kanamalı oldugu için alttan bakıldı. Karından hem net cıkmıyor o dönemde
Alyaesmaa DuaElf Evet okuyup adam olamamışlarda var okuyup işini hakkıyla yapanlarda keşke etseymişim
ilknursoykan DuaElf alttan muayene bebeğe zarar verir durumu batıl bir inanç.doktorum bebeğe zarar verecek bir durum olsa bu riski kimse almaz demişti. Hamileliğin ilk haftaları riskli durumlar için doktora gittiğin de hep alttan muayene etmek zorunda kalıyorlar çünkü bebeğin kalp atışları yukarıdan duyulamayabiliyor alttan bakıldığında daha net görebiliyorlar.
cennetkokulum_ DuaElf bende devlete gidiyorum ilk haftalarda dinletmediler bana 13 haftalıkken 2li taramada dinlemistim kalp atışını
Elfelf475 DuaElf ben ilk hamileliğimde alttan bakmadılar ama düşük oldu bunda 3 kere bakıldı 25. Haftadayız yani öyle kulaktan dolma laflara inanmayın Allah nasip ederse oluyor bunun başka bir izahı yok maalesef bol dua saglıklı beslenmekten başka yapacak bir şeyimiz olmuyor anlayacağınız 🌸