Lokumunannesii Happyturuncu Mete ismin yanına isim ekleyip de koysaydınız keske ama Özgür’de güzelmiş sağlıcakla gelsin inşallah🌸
Canfat Lokumunannesii İlk oğlumun adı Aybars allah nasip ederse bikaç hafta sonra bir erkek daha geliyor adımız Arel olucak allahın izniyle❤️
Lokumunannesii iremcannn1907 16+6 yoz canım eşim Mirhan ismini istedi bende Metehan iyi olur dedim inat ediyor🙈bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsın inşallah
Lokumunannesii gokturkefe yni şöyle diyim hiç erkek çocuğum olacakmış gibi hissetmedim bir kızım var 16 aylık herhalde buda kız dedim erkek olması beni şoka uğrattı o kadar inandırmıştım kendımı kız olacağına oglum ilk süprizini yaptı gelmeden🤗sağlıkla gelsınlerde
Didemmmmm Lokumunannesii ben han lı isimlerü çok seviyorum. Ali ismini koynak zorunda ol alsaydım bende han lı isim koyardım. Birde anaokulu öğretmeni olarak Metehan isimli 3 öğrencim oldu hepsi de birbirinden tatlıydı 😉
Lokumunannesii Didemmmmm Evet ya hanlı biten isimler çok güzel oluyor bende beğeniyorum teşekkür ederim😊🌸