Lokumunannesii Kızlar bebeklerinize ne isim koyacaksınız .? Ben kararsız kaldım kız olsaydı ismi hazırdı erkekmiş Mirhan ve Metehan ismi arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir.?
Merkun Lokumunannesii Mert koydum 🍀 han’la biten isimlere bir türlü ısınamadım :) Mete tek başına çok güzel
Durunbigeldim Lokumunannesii ben Alparslan koyucam Metehanda seçeneklerimin arasındaydı bence Metehan
Seda9507 Lokumunannesii 12 haftamdayım erkek dendi yanılma payı olsada biz de düşünüyoruz 😁 bartu kağan ismine yatkınız
Lokumunannesii Merkun hanla biten isimde bana çok güzel geliyor Cihangir gibi mesela ama Metehanı ilk duyduğum da içim bi ısındı ne yalan söyleyim tyinede tesekkürler🌸
Sureyyakaraca Lokumunannesii Bu ben 🤩 Oğlumun adı Egehan ikinciyide, dorukhan, buğrahan vs. diyorum hala 😄😄
ysmn_1506 Nermin70 benimde tam tersi sevgili oldugumuzdan beri Alparslan istedi ama ben istemedim. Sevemedim o ismi.😀
Lokumunannesii Nermin70 eşimin adı Murat dedım geçenlerde bizde Murathan koyalım öyleyse dedim yok ya o ne öyle dedi🙈🥴halbuki begenmiştim
Rojbin27 Lokumunannesii Halil İbrahim koymak istiyorum çünkü ben rüyamda Şanlıurfa da Halil İbrahim yerini gezdim hamileydim bir tane kadın diyordu bebeğinin ismini koy dua ediyordu Allah nasıp ederse oğlum doğarsa onu orda gezdirecem ☺️
Lokumunannesii Rojbin27 Mübarek bir rüya görmüşsünüz sağlık ve sıhhatle kavuşalım insallah hepimiz🙏🏻💙
2bebek3gebelik Gkc123 sizede o nasıl isim öyle çok zor başka isim bulamadınız mı diyorlar mı. Bana çok söylüyorlar🤣 ama ben onlar söyledikçe daha çok Göktuğ koymak istiyorum 🤣🤣🤣