alimerve Yamacin-Annesi haftan kaç canım başlarda hatta 20. Haftalarda bende öyleydim ama şimdi son haftadayım bı enerji var bende anlamadım gitti bütün evi sil süpür bı değişik 😅
Yamacin-Annesi alimerve 10+2 deyiz yorgunluk çok oluyor bende hep yatıyorum ondan galiba böyle oluyor 😂
alimerve Yamacin-Annesi amaaaaan yat gitsin o haftalar çok ağırlık çöker sürekli uyumak istersin uyu boşver 😂
Gull_94 Yamacin-Annesi bendr hergun yapıyorm dıye kendıme kızıyorm ama yenemıyorum nasıksa oyle gıdıyo galıba amaan tadını cıkarın 😂
ysmn_1506 Gull_94 takıntılı oluyor insan ben hamileliğimin 3. Ayından beri hergün sil süpür sil süpür alışkanlık oldu.
Ayse2011 Yamacin-Annesi benim gibi günlük duş almadan önce dur son kez hareket edim iyice terliyim moduna girerek iş yapabilirsin 🤣 ben öyle yapıyorum şahsen
Ayse2011 Yamacin-Annesi o zaman kilo almayim de hareket edim diyerek yap 😂 yada sal iyice ne diyim kız sana… bak ben ilk gebeliğimde 35 den fazla kilo aldm 🤣🤣 hiçbişey yapmak istemiyorum diye diye öyle düşün 😂
Drf Yamacin-Annesi kendini iyi hissetmiyorsan yapma kız her zaman 4 4 lük olamayız ki canın sağolsun ne olacak 🥰
emiras59 Yamacin-Annesi aynı durum bende de var sabaha kadar uyuyamıyorum geç uyanıyorum mutfak duruyo çamaşırlar duruyor yemek yapıcam hala
Nelmali Yamacin-Annesi tüm günü yatıp yuvarlanarak geçiriyorum pişman değilim dün biraz iş yapayım dedim belim kasiklarim ağrıdan uyutmadı doğuruyorum sandım bir daha da yapmam hala belim ağrıyor
ysmn_1506 Yamacin-Annesi ay valla bazen bende öyle oluyorum sonra arıyorum birini görüntülü onla konusurken bi bakmışım temizlemişim evi ☺️😀
Gull_94 ysmn_1506 evet alısknlık oluyo bı gun yapmasam sadece supursem ev cok kırlı gorunuyo gozume 😂rahat batıyo😂
Drf Yamacin-Annesi o kocaya söyle otursun oturduğu yerde😂canım çok mızmızlan iş beklemez belki senden😬
Nelmali Yamacin-Annesi zorlayacak bir sey yapsam gam yemeyeceğim halilar yok zaten evi mopladim sadece islak kuru supurge bile açmadım bundan sonra sadece yemek 😅😅
Zeynebakman Yamacin-Annesi 38 haftalığım bugün bende öyleyim vallahi. Kolumu kaldıracak mecalim yok. Karnımı zor doyuruyorum.😂 Doğuracak olsam,doğuracak halim kuvvetim yok.