Tmerve Bende yatak arayisindayim bekleyeyim burda. Yoyko park beşiği nasıl buldunuz bende almak istiyorum ama 70 ×110 cm ölçüler bana küçük geldi sanki
Sema-tuncer Tmerve yok tam tersi büyük bile duruyor. Benim odalardan geçmedi bir de. Ama kaliteli kullanışlı duruyor. Umarım kullanınca da beğenirix
Ela20 Kraft 70120 park yatağa 70120 park yatak uygun oluyor mu alan kullanan var mı? Yoksa bir küçüğü 70*110 mu alınmalı
kelebeklerdeniz23 Ela20 kraft calipso 2 park yatağın içine 70×120 yataş twiny aldık tam oldu cuk diye oturdu içine
Ela20 kelebeklerdeniz23 çok teşekkür ederim cevabınız için çarşafini falan takınca sorun olmaz değil mi
Dilek94- Bizde park yatağı Yoyko tercih ettik anne yanıda olabiliyor.İçine yatak ise Yataş tan aldık yanlış hatırlamıyorsam cottony idi ismi 70×110 ölçülerde.
busra1997alpaslan2021 Ays0 mrhabalr ben ikeadan besik aldim ama yatak olarak içine ne alayım kararizim
kelebeklerdeniz23 Ays0 aynen 👍 ekstra ek yatak almaya filan gerek kalmadı uzun süre kullanılacak biçimde oldu cnm