Uzel Eylül anneleri nasıl gidiyor çantalar hazırlandımı eksikler alındımı çatlaklarla ve sıcaklarla nasıl başediyorsunuz
Engzlevlt Uzel bugün yıkadım kıyafetleri daha sıcakla baş etmenin tek yolu klimanın önünde kalmak yoksa baş etmek imkansız
02112017 Uzel sıcaktan çok bunaldım artık doğursaydım deyip duruyorum vantilatör karşısına yatmaktan nezle olmuşum daha da çekilmez oldu 😂😂 karnımda olmadı ama bacağımın iç tarafında yırtıklar var badem yağı kullanıyorum bakalım
Nelmali Uzel hazırlıklar devam ediyor yavaş yavaş tamamlıyoruz çok şükür çatlak olmadı hala ama sıcaklarla baş edemiyorum klima karşısında bile şıpır şıpır terliyorum nefes almak çok zor 😭
deryakircicek Daha çatlağım olmadı çok şükür ama çok bunalıyorum ve nefes almakta biraz sıkıntı yaşıyorum. Bebek odası aldık ama daha gelmedi ve bende hazırlıklara ve yıkama işlemlerine başlayamıyorum ve bir sürü eksiğimiz var alınacak.
Nurhanimm Hiiiic biseycik almadim ilki erkekti suan 14 aylik karnimdaki prenseste 30 haftalik :)) ilki erken dogdu o yuzden almiyorum heves kirilmasin diye