Sabriyeinall Kızlar 30 haftalık gebeyim bu zamana kadar midye ve sushi yememek için çok direndim ama artık direnemiyorum rüyalarıma falan giriyor canım çok istiyor yemek istiyorum gebelikte tüketen var mı acaba ?
Hmyttt Sabriyeinall midyeyi bilemiycem canım anan sushi pişmiş olandan yiyebilirsin bu arada midyeye altarnatif olarak tavuklu pilavın üstüne karabiber dök bi güzel de limon sık ye aşırı benziyor 😂😍
diamond2635 Sabriyeinall bence kendinize alternatif yaratın doktorların özellikle tüketilmemesi gerektiğini söylediği şeyler ya da doktorunuza danışın
FusunF Sabriyeinall midye ağır metal içeriyor ve çok zararlı sushi zaten pişmemiş balık ıyyy 🤢🤢 ikiside zararlı
Bhralp0501 Sabriyeinall ikisini de hamilelikte kesinlikle önermiyor lar. Özellikle sormuştum doktoruma kesin olarak hayır cevabı verdiği için hiç yemedim.
Sabriyeinall Bhralp0501 aynı cevabı aldım bende bayadır direniyorum ama artık ⅔ gündür rüyalarıma giriyor resmen düşündükçe ağzım sulanıyor 😂
Glcn22 Sabriyeinall gebelikte bunları yemek malesef yasak ilk aylarda bilmeden midye yemiştim eşimin halası hemşire çok kızmıştı bana içindeki ağır metal ve civa bebeğe zarar veriyormuş 3 gundur canım midye istiyor ama artık doğumdan sonra kısmet 🤷🏻♀️😂
Yamacin-Annesi Sabriyeinall bende sushi çok istiyorum bide karides 🍤 off ama yiyemem ki hiç yemedim bilmiyorum tadını 😋🙄