aksoy005 Kızlar dün kan testi yaptırdım beta değeri 436 çıktı doktor gebelik var veya yok demem için erken dedi adetime göre 4+0 hafta
Meryemce92 aksoy005 İkinci değerin önemli canım 2 katı artış olması lazım hamilesin diyebilmesi için 😊 ama değerin güzel çıkmış hayırlı olsun 😊
mlkkk aksoy005 ben 530la öğrendim henüz kese görmek için erken diye doktor bir hafta sonra çağırmıştı beta 3000üstünde görülürmüş öyle de oldu 😊
Gul2808 aksoy005 ben 44 le öğrendim önemli olan 2 günde en az %60 artması lazım canm değerin maşallah güzel çıkmış 🙏❤️
aksoy005 Zehraa89 evet bana da öyle dedi çok küçük ve yeni olduğu için kesin konuşmam doğru değil dedi
Meryemce92 aksoy005 Aynen canım benm doktorum 1500 ü geçince gel demişti. gittiğim gün değerim 4767 falan çıkmıştı ve o gün 5 haftalıktım kese net göründü.
Avokadoo @aksoy005 ben 119 la ogrendim hemsire hayirli olsun die aradi 😅 artisi onemli 1000den sonrada kese gorulebilir
Avokadoo @aksoy005 biraz erken ogrenmissiniz ondan smdi aslinda endiseniz hic bitmiycek 🙈 ay kese olustu mu bebek var mi kalbi aticak mi? Hepsi oluo hayirlisiyla hic endiselenmeyin
merveees aksoy005 değerin güzel çıkmış ben de seninle aynı haftadayım 40 çıktı değerim 😞 yarın tekrar kan vereceğim baya endişeliyim
aksoy005 merveees inşallah yarın güzel bi değer çıkar seninde rabbim bu güzel duyguyu kimseden esirgemesin
Ilkim_34 merveees endişelenmeyin adetim 8 gün geçmesine rağmen beta değerim 34 çıkmıştı benim 2 hafta gec dollenmeydi
SayeMom aksoy005 ohooo benim beta değerim 3 tü öğrendiğimde 😂 3 haftalık falandım, şimdi 8 haftalığım🐥
merveees Gul2808 Allah kucağına almayı nasip etsin 🌸 benim adetim 5 gün geçti herkes geç döllenme olabilir diyo bilemiyorum