Miskokulum35 Şuan ayakta evi turluyoruz kızımla uyku 0. Emmekte istemiyor. Gezmek istiyor. Bir buçuk aylık olduk bizdede şimdi uyku yok. Pış pış sesi iyi geldi bize. Bide vakıa suresi iyi geliyor deneyin belki işe yarar canım Allah sabır versin hepimize 😪
Hafissee Arasannesi_ Deletedmom23234 Miskokulum35 Minigimm0611 Heather arabada pusette uyuyordu şimdi pusete koydum uyudu pusete mi alışmış yani anlamadım
Arasannesi_ @Hafissee youtube anne karnında ki ses yaz canım istersen bide onu dene. Benim de oğlum 2.5 aylık az önce çok ağladı onu o susturdu uyumasına da yardımcı oluyor. Bide uyumuyor diye stres yaparsan ona sütten geçer ve huzursuz olabilir. Sonuçta o emerken duygularımızı da aliyor 🌸
Heather Hafissee seviyolar sarsılarak uyumayı, anne karnında sanıyolarmış kendilerini. Hatta araba motor sesi anne karnındaki seslere brnziyomuş o yüzden arabada çok rahat uyurmul yenidoğan. İnternette bir yazıda okumuştım.
Miskokulum35 Hafissee olabilir canım annem derdi kırkımda yaptığımı kırk yıl unutmam dermiş bebek. Bende kucakta memeyi bıraktıramıyorum neye alışıyorsa hep onu istiyor 😟
annesinin_beybisi Hafissee benim kardeşim de aynıydı gece yarısı arabayla gezmeye çıkarırdık öyle uyurdu 13 sene önce doktorlar birseu bulamadılar ama şimdi böyle bebeklere kolik diyorlar ve ne yazık ki birkaç sene devam ediyo kuzenimin çocuğu 1.5 yaşında hâlâ öyle 😁
orkide21 Hafissee kesinlikle doymuyordur ben de yeni doğum yaptım bebeğim az kalsın sarılık oluyordu meğer sütüm yokmuş kesinlikle mama takviyesine başlamalısın
orkide21 Canım bebeğin aç memeden inmiyordu benimkisi koyduğum an ağlıyordu kıyamam ona mama ver bakalım nasıl olucak bir dene
Hafissee orkide21 yaklaşık 2-3 saatte bir biberon süt akıyor bir mememden emzirirken . Bu kadar yetiyodur bence . Gögüs kalkan kapaklardan aldım doldukca boşalttım bir biberon doldu kısa sürede
Tugbaslan3458 Askiletotomsu kız koşa koşa bunu düzeltmeye mi geldin pessssss😂😂😂😂😂😂😂sende olmasan kimse doğru düzgün okuyamicak iyiki düzelttin çok ihtiyaç vardı duzeltilmeye
Naciyeylmz Hafissee böyle bişi duydum ama sen gene araştır cnm Bebek ve çocuklarda lavantanın sakinleştirici ve rahatlatıcı etkisinden yararlanılır. Bebeklerde masaj yolu ile kullanılarak sakinleşme ve uykuya hazırlama sağlanabilir. Lavanta yağı ayrıca çocuklarda böcek ısırmalarında ve kaşıntıyı azaltmak içinde kullanılır.