- Düzenlendi
Merhabalar kızlar aranıza yeni katıldım🙂 umarım bu ay herkes çok güzel haberler alır.
Merhabalar kızlar aranıza yeni katıldım🙂 umarım bu ay herkes çok güzel haberler alır.
Merhaba
benim 26-27 Temmuz bat ama umarım regl gelmez 🎉
30 temmuz benimde inşallah bebek olur gelmez
Epey az kişiyiz galiba ☺️
21 temmuz 😊
27 temmuz insallah gelmez ama sanırım cok erken basladık saymaya ya stres olyo insan 🤭
Fatnur38 kesinlikle gün saymıyorum artık 😁birde bayram giriyor araya biraz kafalarımız dağılır
mucizem-2186 insallah canm dagılsın kafalar ben bu ayda güzel haber almassam bayram dönüşü hastaneye gidicem
mucizem-2186 ben 29um inşallah olmayız 😑
sweettyy19 benimde 30 temmuz canım hayırlısı olsun hepimiz adına
Happykariner inşallah
Fatnur38 ne kadar süredir bebiş düşünüyorsunuz
mucizem-2186 10 aylık evlym canm Aralık ayında kimyasal gebelik yasadım ve ardına seker hastası oldgmu ögrendm o sebepten aslında 10 aydr deniyoruz ama hastalandgmda koma ile gttm hastaneye bünye olarak daha 3 aydr kendm deyim deniyoruz ama henüz olmadı
Fatnur38 inşAallah en kısa sürede güzel haberler alırsın 🤲🏻 Ovulasyon testi kullandın mı hiç
Fatnur38 çok geçmiş olsun canım
Benim de 30 temmuz bakalım hayırlısı olsun😍😊
mucizem-2186 valla gecen ay denedim aslında ama onda da hergün ilişki oldu adet bitiminden baslayım hani öyle olur dedm oda yumurtlama gününe gelince sanki böyle bir halsizlik oldu tutmadı anlıycagın bukez de denemedim adetim düzenli 30 günde 1 mutlaka olurum
mucizem-2186 sagol canm sen nezamandır denyosn peki
Fatnur38 benim martta 2 aylık gebeliğim kalbi durmasından dolayı sonlandırıldı. 2ay ara verdim. Kürtaj sonrası bu ikinci denememiz ovulasyonla bu ay bekliyoruz bakalım.
Fatnur38 ovulasyonla yumurtlama günü çatlama + 2 gün ilişki oluyor. Böyle olunca çok yıpratıcı olmuyor 🙃