ozlmayktkrmm Kuben doğumun ne zaman bilmiyorum ama bence uzun kollu tercih etme serum iğne vs açısından zor oluyormuş
Birpapatya4 Eğer tesettürlü değilseniz gidin gecelik gibi olan askılı pijama alın valla lohusa teriyle bu sıcakta bunlar giyilmiyor
Kuben Birpapatya4 Tesettürlüyüm. Dediğiniz gibi kumaşından emin olamadım yüzde yüz pamuk yazıyor ama çok yakar mı yoksa efil efil midir bilemedim. Çok da içime sinmedi aslında
Birpapatya4 Kuben geceliklerin komple uzun ve kısa kolluları oluyor öyle bişey alıp üzerine sabahlık da alabilirsin biri geldiğinde ben böyle takımla zorlanmıştım eğilip çekmesi indirmesi zor olmuştu hemde terletiyor
Kuben Birpapatya4 Aslında rahat bir şey almak daha mantıklı zaten ziyaretçi kabul edilmiyor hastanemde kimse gelmeyecek o yüzden Ben biraz daha bakınayım en iyisi teşekkür ederim 🥰
ozlmayktkrmm Kuben ooo ozaman kısa kollu tercih et zaten uzun kollu daraltır hemde iğneydi serumdu emzirmeydi derkeb zorlanırsn
Kuben ozlmayktkrmm Bir takım buldum onun kısa kollu seçeneği de varmış sanırım onu alacağım. Teşekkür ederim🥰