kizmaz Arkadaşlar ben 11+3 günlük gebeyim folik asiti ne kadar kullanmam gerekiyor doktora gittim bu hafta ama bir şey demedi siz ne kadar kullandınız ?
Asiyes kizmaz kendisi bırakmanız gereken yerde belirtir mutlaka 11+5 kontrolüm vardı dün bıraktık ve omega 3 e geçtik :)
Burcu_NFUE kizmaz kişiden kişiye değişir ☺️ kiminin vitamini iyidir az kullanır kiminin vitamin mineral değerleri düşüktür çok kullanır . Ben 7 hafta kullanmıştım . Kuzenim 13 hafta kullandı bu böyle kişiden kişiye değişir . Vücudunun ihtiyacı var veya tok onu doktorun biliyor en iyisi ona sor
milena11 kizmaz folik asidi 12 haftaya kadar kullanıyorsun ama sonrasında doktora danışmadan kesme çünkü folik asidi bırakınca multivitamine başlayacaksın onunda içeriğinde aslında folik asit var doğuma kadar kullanmış oluyorsun yani
BlueButterfly kizmaz ben 6 aylık oldum hala kullanıyorum kullan dedi ve seyrek ama 2 günde bi düzensiz alabilirsin dedi doktorum bence siz onu burdan değil de doktorunuza danisarak kullanın her kafadan bir ses çıkacaktır
imrenkocka Folık asit gebelik öncesi ve sonrası 3ay kullanımı önerilir doktorlar tarafından.. 12.haftamda bıraktım bende folik asiti , kan ve demir ilacına gectik. suan 17.haftamdayım balıkyagına da geçtik doğuma kadarda bunları kullanmaya devam edeceğim😊