Murvetdundar Merhaba kizlar suan 30 haftaligim 29 haftalikken bebegim dogum kanala girmistibuc dort gun omce dogum hemem olur mu cok korkuyorum basina gelen var mi
Mmoommlife Murvetdundar Merhaba bılgım yok İnşaAllah saglıkla vaktınde alın yavrunuzu🤲🏻Doğum kanalına gırdıgını hıs hıssettınız mi yanı hareket falan mı azaldı yoksa usg demı bellı oldu
Sita3434 Murvetdundar geçmiş olsun ne kadar süre sonra doğum oluyor bilmiyorum umarım sağlıkla alırsınız kucağına doğum kanalına girdiğini doktorunuz tesadüfen mi fark etti yoksa siz mi anladınız şikayetiniz neydi
MinikMicizem Murvetdundar Mrb 29 haftalıkken baş aşağı olmuştu bebeğim kanala çok yakındı 33 haftalıkken doğ yaptm
rosatue Murvetdundar dönmesi ve kanalda olması tek başına yetmiyor diye biliyorum. Önemli olan rahim boyunun kısalması 🙈 benimki kısalmamış doğası yok da oradan biliyorum
Murvetdundar Mmoommlife insallah cok tesekkur ederim cok anlamadim aslin da ama kasiklarim da oluyodu hareketleri yururken tuhaf oluyodu karnim bide bacaklarim da karnim degiyo asa da yani
Murvetdundar Sita3434 tesekkur ederim canim gariplik hissediyodum tabiki basinc falan uc gun once de doktkrum soyledi
Murvetdundar MinikMicizem hadi ya benim kanala girmis ucuncu gun bugun ogreneli kilosu nasildi peki dogdugun da suyunuz mu geldi
MinikMicizem Murvetdundar ewet suyum geldi 33 +2 dogdu ciğer gelistrici yapıldı ama bı saat snra doğum oldu hicbi faydası olmadı bebeğimin ciğeri gelismedgi için kuvezde entubeydi eğer erken doğum riskiniz warsa mutlaka ciğer gelistrici yaptrn
Gmsyusra MinikMicizem Üzülmeyin inşaallah bbir an önce sağlıkla çıkar küvezden size dua edeceğim 💐 bizimde erken doğum riskimiz var 32+4 olduk bebeğim kanalda
kirpapatyasiii Murvetdundar korkma canım dikkat et yorma kendini benim kızım 20 haftada kanala girdi sancilarim başlamıştı ilaçla durdurdular şimdi kanalda aşağıda büyüyor 5 haftadır orda 🤗
kirpapatyasiii Murvetdundar sancı olmadığı icin vermemislerdir kanalda olması doğum başladı anlamına gelmez kasilmalarinda eşlik etmesi lazım siz dinlenin bisey olmaz Allahin izniyle 🤗