minikkuzummmm eylusko Yani dayanamazsın mı demek istiyorsun 🙈 Allah’ım hayırlısı nasip etsin inşallah ya😅
eylusko minikkuzummmm iliskiye dayanamiyordum el kol girmesine hic dayanamam . ben yapamam kendi adıma konuşuyorum. sen kendini daha iyi bilirsin illa normal diye diretme bence . sezeyanda bi doğum hemde daha rahat oh mis 😊
leyla_ok minikkuzummmm Şahsen Doktorunuza sinirlenmedim.İşlerini iyi biliyorlar hastaların psikolojisini çözebiliyorlar.Normal olsun diyorsanız zaten normal yaptırır.Ama normal isteyip dayanamayıp 15 20 dk sonra beni sezaryene al diye bağırırsanız almaz.Benim bizzat doktorum anlatıyor.Ki ben sezaryen istedim ama tabiki normal isteyen normal yapsın karşı değilim.Çatı muayenesinde böyle yaptıysanız ona göre size bunu demiştir.Ama tabiki karar sizin
minikkuzummmm leyla_ok Bu düşüncede aslında çok doğru ama beni daha ılımlı ve düzgün yönlendirmeli diye düşünüyorum, sonuçta evliliğim yeni ve başkasına karşı çekince oluyor kasildim işte
AhahHbzhz minikkuzummmm canim kendini kasmissin dir o yüzden canın yanmıştır eğer normal doğum istiyorsan bu senin kararın direk ona dayanamiyosan normal doğum olmaz demesi yanlış bence başka doktora gidebilirsin bi sorun yoksa normal doğumu engeliycek eğer tabi sadece canın yandı diye öle dediyse ama bi sorun görüp öyle dediyse durum değişir tabi
minikkuzummmm AhahHbzhz bir sorun görmedi işte canım ilk ultrasona girdim herşey güzel yolunda bebek kafası aşağıda dedi muayeneden sonra sadece kastım dayanamadım diye bunu dedi
minikkuzummmm Krtalzyn Teşekkür ederim bilgiler için, şimdilik herşey normal sadece muayenede çok canım acıdı ağladım bunun için sezeryan dedi, sağlık açısından bir sıkıntı olmadığı sürece normal doğum deneyeceğim inşallah 🙏🏼🌹
Fatma_7 minikkuzummmm stres yapma zamana bırak ne olacaksa olacak. Onca kadın doğuruyor biz niye doğuramayalım tamam zordur ama bende bu şekilde avutuyorum kendimi 🙄
minikkuzummmm Fatma_7 Çok haklısın valla sağlıkda sıkıntı olmadıkça neden doğuramayalım, içimi rahatlattın 🥰
leyla_ok minikkuzummmm En iyi siz bilirsiniz.Bedeninizi acıya karşı dayanıklılık seviyenizi.Benim adet sancım dahi beni çileden çıkarmaya yetiyordu ki hastanelik oluyotdum.Bagırıyordum bir şey yapın diye.Normali yapamam dedim ve sezarayene yöneldim.Kendinize ve bedeninize güveniyorsanız tabiki normal en güzeli.🙏🏻
AhahHbzhz minikkuzummmm ozaman hiç dinleme canım onu seçim senin senin adına karar veremez sen nasil istiyorsan nasıl oyle yaparsın başka doktora git kimi ebeler çatı muanesini cok güzel yapiyo kimisi acimasizca ozaman ister istemez kaşar insan kendini sonuçta ebe ilede alakalı olduğunu düşünüyorum ben sen istersen normal dogumda yaparsın sen inandıktan sonra buna secim bizim sonuçta 😘
Uzel minikkuzummmm bence doktorunu değiştirmelisin evet kolay olmayabilir ama sağlıklı en azından o anlık bi sancı ama sezeryan o anda ağrı yaşamasanda aylarca ağrısını çekiyorsun
ogrencianne35 minikkuzummmm ya sezeryan günü saati belli diye çoğu hekim öyle istiyor ama benim zaten verdikleri gün ve saatte olmadı 10 haziran 17 00 de sezeryana alinacaktim 9 haziran 22.09 da doğum yaptım
minikkuzummmm ogrencianne35 Demek ki bakın herşey normalmiş işte bu yüzden doktor seçimi çok önemli🙏🏼🌹
beybisi26 minikkuzummmm sezeryan olsa bile neden 34 de almak istiyor onu anlayamadım kaç kilo ki bebeğiniz
minikkuzummmm AhahHbzhz Çok teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için 🌹 gerçekten de biraz ebelerle de güveniyorum kendime🙏🏼
ogrencianne35 minikkuzummmm ben zaten normal doğum yapamazdim o an gene sezeryana alınırdım suyum geldi acilmam vardı fakat rahim kaslarim çok dar olduğu icin bebek doğum kanalına girmemiş sancim yoktu bunu da doktorum anlatmıştı bana normal doğum yaparsam bebegin oksijensiz kalabilme ihtimali olduğunu vakumla cekebileceklerini rahimdeki kesi ve dikişten dolayı çok zor toparlanacagimi söyledi zaten 40 haftayı bitirmiştim