Ufuk ben şuan 33teyim. 12. Haftada başladım alışverişe. Çünkü alınacak listesi çok kalabalıktı ve hepsini bir anda almak masraflı olacaktı. O yüzden her ay maaşımın yarısını alışverişe ayırdım. İlk haftalarda temel bakım ihtiyaçları, anne İHTİYAÇLARI gibi şeyleri aldım. Örneğin, mochi, anne bebek bakım çantası, babysling, küvet seti, bakım ürünleri, gümüş kapak, göğüs kalkanı gibi gibi… Cinsiyet öğrendikten sonra da indirimleri takip ederek kıyafetlerini aldım. En son odası için mobilyalarını yaptırdım. 28. Haftada odasını hazırladık. 30. Haftadan sonra insan çok ağırlaşıyor. 3 haftadır sadece hastane çantası hazırlamak için fırsat aradım ama bulamadım daha yeni bitirebildim. Ayrıca yeni hamileysenix kesinlikle büyük parçaları erken almakta fayda var. Örneğin ben bebek arabasını 18 haftalıkkem falan almıştım herkes çok erken demişti. 1800 tlye almıştık, geçen baktım 4000 olmuş. Eğer sonlara bıraksaydım baya param gidefekti. Alışverişe erken başlamak gibi bir lafa katılmıyorum. Eninde sonunda alınacak neden zamlanacağını bile bile bekleyim ki… Size tavsiyem kesinlikle 12. Haftadan sonra yavaş yavaş her ay brişeyler alıp kenara koyun, sonra ne maddi olarak ne de fiziksel güç olarak yetişemiyorsunuz… 🌼