Kelebek14 Kizlar 34. Haftadayim 1 haftadir ne is yapsam oturdugum yerden bile kalksam nefes nefese kaliyorum cok yoruluyorum hicbise yapmasam bile uzandigim yerde bile nefes nefeseyim gece zaten uyumakta zorlaniyorum ara ara uykumdan nefes alamayarak uyaniyorum sizde durumlar nasil normalmi sizde boyle olmam bu kadar agirlasmam icin erken degilmi?
btuban Kelebek14 bende 35 teyim banada böyle oluyor, fazla birşey yapamıyorum hemen nefes nefese kalıyorum.. geçen ay folik asitim düşmüş şuan takviye alıyorum, doktorum hormonlar herkeste farklı etki ediyor nefes darlığı çeken çok hamilede var dedi
ozlmayktkrmm Kelebek14 bu sabah benim de burnum tamamen tıkalı uyandım sanırım sıcaklar bizi çok zorluyor onun da etkisi var
btuban ozlmayktkrmm ben kbb ye gttim ilaç veremedi , hem tıkanıklık hem burun içi etinde şişme oluyormuş hamilelikte. Fizyolojik su verdi iyi geliyor ama oan
Arasannesi_ @Kelebek14 allah yardimcin olsun bende öyleydim hızlı hızlı yemek yiyen ben yiyemiyorum süpürge yaparken hatta konuşurken bile nefes nefese kalıyordum. Eşimle tartışamıyordum doğurayım öyle tartışayım diyordum o haftalar öyle oluyor malesef 🌸🌹