elfmoom kızlar biraz önce kahverengi su gibi bişey geldi benden kasıklarım çok ağrıyor günlerdir doktor progestan iç dedi sizce nedir bu başınıza geldi mi çatlatma iğnesinin 14. günü beta hcg 74 hamileyim
Myworld34 elfmoom yerleşme kanaması olabilir sıvı kahverengi geliyor devam ederse yine git hastaneye bu arada çok sevindim gebeliğin kesinleşmesine ❣️❣️
Esila70 elfmoom canim insallah hamilesindr ama yine de doktora sor kahverengi kimyasal da geliyor insallah normal hamilesindir🌸🤲
Saricivciv elfmoom ben en başından kullandm progestanı canım hatta uzun süre bırakmadım Bi kaç hastada duydum endişe etme bol bol dinlen ilacı aksatma
elfmoom Myworld34 doktorumla görüştüm kimyasal da olabilir lekelenme de dedi.. dünden beri progestan kullanıyorum şimdi geçti çok şükür 🙏🏻
elfmoom Esila70 hamileliğin belirli bir zamanına kadar ikisi de kabul görüyormuş sanırım herkesin başına geliyor.. yerleşme diye düşünüyorum
reyyanyaman merhaba benimde 5+5 günlükken kahve akıntı geldi hastaneye gittim kalp atişini duyduk iğne vuruldum serum verdiler geçti. bugün 7+4 günlüğüz yine cok az sümüksü kahverengi geldi cok korkuyorm🥺
elfmoom reyyanyaman ay kıyamam sana 🙏🏻 korkma bence sorun yoktur.. ben de öyle düşünüyorum yerleşme olsun diyorum.. kötüyü çağırmayalım çoğu kadın bunu yaşıyormuş🙏🏻🙏🏻
ozlmayktkrmm elfmoom kimyasal olabilir ben kimyasal yaşamıştım önce kahverengi başlamıştım ama umarım sizin öyle değildir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ozlmayktkrmm elfmoom benimde 5 haftalık falandı gecen sene umarım sizin ki öyle değildir , ama vardır bir hayır dedim üzerine hamile kaldım şuan 28.haftalığım☺️
Saricivciv elfmoom bende olmadım kuzum en başından kullandıgım için. Ama olan bi cok kişi duydum hastanede sağlıkla tutanacak inşallah bebişin bu süreçleri dinleneerek geçir
elfmoom Saricivciv inşallah kuzum… doktorum yine çat diye kimyasal olabilir beklicez başka çaremiz yok diyince çok telaş ettik🤭🤭🤭
Saricivciv elfmoom yok yok sen bakma ona nedense bence senin ki ikiz gebelik gibi içimden öyle geciyor :) Tekrar kan verince oda yükselirse zaten kimyasal değildir demektir