nafiayavuz Arkadaşlar Ümraniye’de ultrason kağıdını renkli verem üç boyutlu olarak yani verem hastane var mı giden en olan biri varsa yazabilir mi
Emirinannesi34 nafiayavuz ben eva jinekolojiye gidiyorum. Doktordan isterseniz bi kaçtane foto baskısı gibi veriyor. Bakarkende renkli bakıyor pozisyon uygunsa.
Busramhr nafiayavuz çamlıca medipol veriyor ben sırf renkli foto için gittim danışmanlar bile işlet bişey ama ülker hanım var odaya bir girdim okadar güzel ve güler yüzlüydü ki ilgisine alakasına bütün sinirim geçti soy adı yabancı bişey azeri soyadı gibi
nafiayavuz BalaHatun hangi doktora gittiniz peki ben normalde devlet hastanesine gidiyorum da hiç düzgün ultrason görüntüsü yok bebeğimin bende merak ediyorum bırakın renkliyi siyah beyazı bile düzgün vermiyor bende renkli olsun hem bebeğim kime benziyor nasıl bişey merak ediyorum bi seferlik gitmeyi düşünüyorum ne kadarsa muayene oluyorsunuz bide muayene nin için de dimi ekstraya ücret alıyor mu canım çok doru sordum kusura bakma 😅
BalaHatun nafiayavuz Hüsniye sedef binöz e gidiyorum sigortaya 150 muayene, içinde hepsi evet. Kaç haftaliksinz ki, ben 20 bin içindeyim, yeni verebildi. Haftanın büyükse daha avantajlı, şimdi bendeki resim korkunç gibi yaa 😃
Zuhreee nafiayavuz aynı ben😂 15 haftalık oldum Ümraniye devlete gidiyorum ultrason kagıdında resmen bebeğim yok😂 ama medipole giden arkadaşlarım var 11 haftalıkken cinsiyet ögrendi vee cook güzel bende 29 Temmuz da gidicem devlete tekrar Göztepe eğer aynı böyleyleyse artık özele gidicem
BalaHatun Emirinannesi34 merhaba sizin gitdiginz yerde detaylı ultrason varmı acaba, kadın doktormu birde
nafiayavuz BalaHatun ben 31 im gidene kadar bi kaç hafta daha geçer saten benim ki büyük hiç düzgün ultrason görüntüsü yok 😅
Emirinannesi34 nafiayavuz şükran hanıma gidiyorum 150 ama eski hastasıyım. Yeni hastalarda fiyat farklıymış sanırım
nafiayavuz nafiayavuz BalaHatun He bide önceden telefonla randevu mu alıyorsunuz yoksa direk gittiğim de bakar mı randevu ya gerek var mı yani
BalaHatun nafiayavuz benim doktorum çok yoğun, randevuyla gidiyorum yinede bekliyorum. Randevusuz bakarz diyorlar ama çooook beklemen gerekir, hiç risk etme istersrn
nafiayavuz Zuhreee ben Ümraniye’de yapmayı düşünüyorum doğumu hem evime yakın diye kontörlereo yüzden gidiyorum ama hatıra kalsın diye bi renkli fotoğraf istiyorum ondan bakalım benden bayramdan sonra medipole gidicem verirler inşşalh renkli