-derya-anne- Senmerve 38+4 haftalık olduk bugün 2 buçuk yaşında kızım var ikincide erkek olucak nasip olursa doğumu bekliyoruz artık hastane çantamız 1 ay önceden beri hazır. Kızıma göre biraz daha zorlu geçiyo daha ağırım sanki ve hiç bir iş yapasım gelmiyo nedense kızımda kuş gibiydim oğlumda 1 tencere yemeği zorla koyuyorum ocağa
-derya-anne- Senmerve 38+4 haftalık olduk bugün 2 buçuk yaşında kızım var ikincide erkek olucak nasip olursa doğumu bekliyoruz artık hastane çantamız 1 ay önceden beri hazır. Kızıma göre biraz daha zorlu geçiyo daha ağırım sanki ve hiç bir iş yapasım gelmiyo nedense kızımda kuş gibiydim oğlumda 1 tencere yemeği zorla koyuyorum ocağa
Zezemeze İkinci kızıma hamileyim, 19+4 haftadayım. Çok şükür iyi gidiyor sadece çok uykum var ama kızım uyutmuyor 🥴 başlarda üç hafta mide bulantısı çekmiştim çok zordu o günler iyi ki kısa sürdü şükür 🧡 alışveriş için 7 ayı falan beklemeyi düşünüyorum 😊
aysnozkn2 Senmerve oğlum 21 aylık kızıma hamileyim 31 haftalık pembeli cicili bicili kıyafetler dışında alacak bir şey yok her şey var oğlumdan odasını ayırdım oğlumun beşik ana kucağı .. ama çok zorlamaya başladı oğlum çok hareketli baya bir yoruluyorum
Sinemdmrcoglu Senmerve kızım bır yaşında 33+3olduk oğlumla hastane çantam kaldı sıcaklar ayrı kasılmalar ayrı ılerlerlıyoruz bakalım
Senmerve Sinemdmrcoglu aralarında fszla yaş farkı yokmus seninde allah yardımcımız olsun zor hazırlarsındır inşallah kendini iyi hissettiğinde çantanı
Kubra2012 Başından beri zor geçiyo hele şu son günler Bi de sıcak ölüyorm ayaklarm şiş yanıyo Bi an önce gelsin artık 39+1😩🙏
Fatma272727 Senmerve 10 yasinda kizim var 26 haftalikta oglusuma hamileyim bir hastane cikisi 4 citcitli badi aldim digerlerini annem ve kaynanam gorumcem hallediyirlar saolsunlar
Baloncuk41 5 yasinda kizim var 2. Hamileyim 32. Haftadayız kıyafetler yikandi hastane cantası hazır kargodan gelicek 2parca sey de konuldumu tamamız hediyelik bisey yaptirsammı gerek yokmu tereddutteyim zaten pek gelen olmaz diye dusunuyorum ama en azindan halaya teyzeye anane babane ye skulent alsammi diyorum hatira en fazla 10 tane 🤔
ada94 Senmerve 31 haftalığım hala bişey yıkayıp da dolaba dahi koymadım . Valiz bile hazır değil . Ama haftaya Allah’ın izniyle halledeceğim hepsini 🤦♀️🥳