Melakya Kızlar daha 12 haftadayım ama gobegım asırı kıllandı tuglendı kızımda boyle bırsey hatırlamıyorum neden sızce genel kıllarım hızlı uzuyor suara 🤦🏻♀️🤰🏻
MMmommy Melakya ben de 13deyim canım benim genel olarak kıllanmam arttı. 3-4 günde 1 jilet yapardım şimdi her gün alıyorum . Dr normal dedi
Deletedmom23234 Melakya Hormonlar işte eğer rahatsız olmuyorsan alma doğumdan sonra dökülüyor fakat ben muayenelerde utandigim için göbek tüylerini aldım Napiyim valla mecbur 🤷🏻♀️
greybrde Melakya aynı bende öyle oldum aldım burda sordum dökülüyor dediler bida almadım şuanda var ama aşırı değil cidden dökülüyor
Burcu_NFUE Melakya hormonlardan kaynaklı doğumdan sonra dökülüyorlar koparmayın veya almayın göbeğinizdeki kılları .eğer alırsanız Doğumdan sonra başa çıkamazsınız
Azramina21 Deletedmom23234 ben dr sordum sakın alma dökülür doğumdan sonra dedi . Alırsan iyice güçlenir
bebegimizibekliyoruz1 Almazsan doğumdan 3 4 ay sonra dökülüyormuş ama almak en iyisi almayınca muaynede utanırım ben
ahlasinannesi Melakya benimde göbeğim çok kıllandı dökülür dediler diye almadım. Koltukaltı ve bacağımı lazer yaptırmıştım hepsi tekrar çıktı eskisindende kötü. Ağda yapıyorum ama 2 hafta olmadan çıkıyor hemen😔😔