Happyturuncu gulin-35 gözünüz aydın 🧿 bayramdan sonra benimde sezaryen doğumum olacak :) önerilerinize açığım :)
Hsrt1 gulin-35 dokunma hissi cekistirme hissi diyorlar. Tam olarak ne hissetiniz? Karninizda buyuk bir baski oldumu bebegi cikartirken? Bu cekistirme ve baski hissi beni cok korkutuyor.
gulin-35 Happyturuncu onerım uyuyun bır gun oncesınde bol bol kahveyı ıhmal etme bırde yuruyus cok yapmgaz bıraz sıkıntı yapıyor
gulin-35 Esmos ıyı gectı sıkıntı yasamadım bulantınız olursa amelıyat sırasında hemen soyleyın ılac versınler
Happyturuncu Bktasln eşimde görevde doğumda olamayacak gerginlik tavan . Nazda yapamıyorum uzakta korkar diye 😂
AhahHbzhz gulin-35 ikinci daha zor diyorlar bu yüzden baya tedirginim benimde ikinci olacak Allah nasip ederse sizin nasil gecti acaba ilkine göre dahami zor dahami kolay oldu
Esmos gulin-35 oldu söyledim hatta ameliyattan odaya gelincede 2 kere kustum tekrar ilac verdiler teşekkür ederim
Aleovera Yaniniza kayısı suyu falan alin. Bn evde erikle kaynatmistim. Gaz yapana kadar sıvı seyler tüketmek gerekiyor.
gulin-35 AhahHbzhz ıkısıde aynıydı hatta ılkınde daha cok stres heycan vardı basıma ne gelcek bılmıyosun ama ıkıncıde hazırlıyosun kendını
BurcuArslan AhahHbzhz ben ilkinde bidaha doğurmam diyorsun genel oldum ikincide spinal oldum okadar güzel ve kolaydiki 3.yu dogurucam🤣