annelinko Kızlar 2 ay önce ciğer aldım o gün buzluğa attım şimdi çıkardım 2 ay geçmiş tarihi sıkıntı olur mu yapsam
Cananyildiz annelinko hayr buzluk ürünlernde skt tarihi önemli olmuyr ürun dondugu için tavuk gibi mesela
Elsu26 annelinko tavuk 6 ay et 9 aya kadar dayanıyor bildiğim kadarıyla ama sakatat için emin değilim yine de kontrollü yiyin tadına bakın önce birazcık Allah korusun
Calisananne25 annelinko ciğer yiyebilir miyiz? Bayram geliyo malum yesem mi yemesem mi bilmiyorum hamilelikte pek yenmemesi gerekiyor diyolar ama
Fatosef annelinko dondurulduktan sonra bi sorun olmaz ama yine de renk ve kokusuna dikkat edin pisirirken.
Cananyildiz annelinko kurbandan kalan ciğerim 1 sene bekledi hic bir sorn yasamadk ürün donms soncta yinede sz bilrsnz tabiki bsy diyemem
toffeenut Calisananne25 yemeyin deniyor ama ben evde iyice yıkayıp yedim 😬 çok istemişti canım. Şimdi de çiğ köfte için yanıp tutuşuyorum, doğumdan sonra yerim az kaldı derken geçenlerde emzirme dönemi de yasaklı olduğunu öğrendim paramparçayım😢
Mervehtp81 toffeenut aaa ben her 2 günde bi çiğ köfte tuketiyorum çokta severim Bi sıkıntı yaşamadım hiç
Mervehtp81 toffeenut haaa sen çiğ etten olanı diyorsun bende normal bulgurdan yapılandan bahsediyorum allah seni kız napmasin😂