Bebegimveben0811- Minikturtageliyor işte aradığım cevap kola hariç bende yiyorum yemeyenleri okuyunca da vicdan azabı cekiyorum :)
Aysnn3705 DenizBilge bnmki de sevmez öle hamburger falan bnle yerse yiyo o kadar çok sık yemediğim sürece izin veriyo işte içimde kalmasın die
polyanne asyahumam hiçbir şeyden sakınmıyorum valla canım ne isterse yiyorum her gün değil tabi de mesela kola istiyorsam yarım bardak içiyorum zaten normalde de 1 bardağı zor içerim 😂 bazen kaçırıyorum ölçüyü sonra rahatsız oluyorum dün gece 1de 2 tane çiğ köfte dürüm yedim mesela hala yanıyor midem ama napalım o da lazım 😂
asyahumam polyanne ay çiğköfteye de bayılırım yaaa etsiz tabi hiç sıkıntı değil ama benim de çok midemi ağrıtiyor yine de yerim 😂😍
Aysobaciniz asyahumam ilk aylar tüketmiyordum hiç, bende popeyes çok seviyorum geçenlerde canım çok istedi haftada bir yedim 😂 sonra midem bulandı zaten yiyemedim. Canımiz istiyor bizimde hele bide hamileyken daha aşırı istiyor napalım yani ölelim mi 😂
asyahumam Aysobaciniz evet yaa ben yiyene kadar gözüm dönüyor yani napalim gözümüz kalmasın çok yemedikce sıkıntı olmaz inşallah 😂😍
asyahumam polyanne ay evet ya arkadaşım doğum yaptı üç ay oldu hala yiyemiyorum hiçbir şey gaz yapıyor bebeğe diyor kadın olmanın zorluğu işte 😂
asyahumam hasretvarol ben nerdeyse her gün dondurma yiyorum onu saymıyorum sağlıksız diye sütlü ya 😂😝
polyanne asyahumam aynen öyle ilkinde bende çok çektim aldığım nefes bile gaz yapıyordu sanki o yüzden hamileyken yiyin için valla kilolar bir şekilde gider 😂
Senmerve asyahumam benim için kaçamak olmuyo ilk gebeliğimde canım hep hamburger istedi yerdim bi sıkıntıda olmadı şimdikindede 4 defa falan yemişimdir öyle çok istemiyor en çok ekşi acı leyler istiyo çiy köfte içli köfte ve beyti cok yiyorum her gün 3 öğün olsa yerim heraldd