asyahumam Canı çeken gelmesiiiin 🐔 Biz ayda bir eşimle özellikle maaş günlerinde AVM’de burger king yiyoruz, önceden çok yerdim ama hamilelikte ayda bire indirdim 😂 sizler ödül ve kaçamak olarak ayda bir ne yiyorsunuz/ iciyorsunuz kizceler 😝
Portakalgeliyor asyahumam Aslında son 3 ay yemeğe başladım öncesinde tüketmiyordum :) ayda 1 2 defa yenebilirmiş
asyahumam Deletedmom23234 yaa ben de burger kingden başkasını beğenmiyorum demek ki zevk meselesi 😁 afiyet olsun canım 😍
Feyzablbl Deletedmom23234 Ben de popayes hastasiyim kalitesini bozmaz inşallah ama ben doğum sonrasını bekli yorum her türlü et cıktı hayatımdan 8 aydır 😅
asyahumam Minikturtageliyor aynen canım ben de her şeyden abartmamak kaydıyla yiyorum çikolata cips falan ama burger kırmızı cizgim 😂
Bebegimveben0811- Minikturtageliyor işte aradığım cevap kola hariç bende yiyorum yemeyenleri okuyunca da vicdan azabı cekiyorum :)
asyahumam metehaninannesiii ben de kisitlamiyorum aynen cnm abartmadan yiyorum ama bu hamburgeri kisitlamazsam her gün yerim o yüzden bunu ayda bire indirdim 😂 ogrencilikten kalma burger alışkanlığı vardı 😯
_biranneadayi asyahumam benim canım yasaklı yasaksız hiçbir şey istemiyor Allah ne verdiyse bebeğe can olsun diye mecbur yiyorum🤭
Fatmakara97 asyahumam canımın istediği herşeyi yiyorum cips olsun kola oldun tabiki abartmamak lazım ama ne zaman canım çekse terim popeyes yiyorum ben burger yerine 🤣
Ozge890 asyahumam valla mal gibi yedim yok zarar verir yok bisey olur diye hicbisey kaçırmadım cok zanlı bi yiyecek değilse herseyi yedim çok şükür tosunumda bisey yok
Ozge890 Hatta son aylarda şişe şişe kafam kola dikuyordum sabah 5de sırf kola için uyaniyordum aman dogarcam diye
Dilekcnkn asyahumam Daha dün yedim hiç kaçamak falan değil direk canım ne çekerse yiyorum hatta ilk aylarda sırf fasfood yedim evdeki yemekleri yiyemiyordum 😂