yagmuurry1 Ayy siz de böyle misiniz😩 36+1 haftalıgız. Karnım sertleşti sonra ayağa kalkmak bile zor oluyor uykum çok geliyor kasıklarıma ara sıra agri giriyor anam bi doğursaydik acısıyla tatlısıyla 😂👀 penguen gibiyim kendime çok gülüyorum 😂😁
Mom8899 yagmuurry1 36+6yız Bi ben de yok sanırım, keçi gibi dağı taşı tırmanasım var çok gereksiz bir enerji var anlamadım neyin nesi 😅 arada karın sertleşmesi yaşıyorum ağrım sızım da hiç olmuyor 😅
Seyma0368 36 +2 yim bende bana da uyku çöküyor sürekli ama uyuyamıyorum karnımdan tabi ki 30 na Doğum yapcam inşallah sağlıkla bi an önce doğsalardı artık tükendim
yagmuurry1 Seyma0368 inşallah canım hepimiz için hayırlı doğumlar olsun. Şu haftalarda baya zorlanıyoruz ama değecek biliyoruz 💕☺️🤗🥰😇
yagmuurry1 Mom8899 Keşke o enerji de bende olsa canım 😁acayip bir ruh haline sahibim nereye uzansam orda uyuyakalıyorum 1 2 saat kalkamıyorum kalkınca karnım agrıyor ohoo daha neler neler 🤣🤓
Mom8899 yagmuurry1 Yaa hamileliğimin başından beri ne uyku halim oldu ne de düzensiz bi uykum oldu 😅 benim oğlan galiba çok rahat gelmek istemiyor, o yüzden ben böyle enerjiğim sanırım 😂