Nazlican1994 Azra31 ben depeend aldım, ama kuzenim hiç kullanmamış normal ped yeterli oldu dedi değişiyor sanırım kişiye göre 🙂
Mom789 Azra31 ben depend kullandım normal ped asla olmazmış normal ped takmadım kesin 1 gunde 4 kiyafet değiştirirdim cunku ilk iki gün kanama yoğundu benim
mrs_elisah Azra31 sezaryen oldum depend olmazsa olmazdı benim için. Külot gibi giyildi ği için kullanımı kolay. Dikişle eğilmek imkansız
Jale01 Ben aldım koydum çantaya çok rahat edersin diolar indirimi yakaladım aldm hemen külot şeklinde ya rahat ederiz
2cocukannesiiii Ben ilk gebeliğimde sezeryan oldum ve debendi o zamanlar duymamıştım normal hastane bezi kullandım ama biraz zorlandım çıkarıp takmakta o yüzden şimdiki doğumda depend almayı düşünüyorum, ablam kullandı ve çok memnun kaldı
Aylinsemih Azra31 evet şart canm bana özellikle söylediler eşim hastane çalışıyor bende eczanede herkez söyledi çok kanama oluyormuş çoğu hasta depend almadan geliyormuş heryer üst bas batıyormuş sıkı tembihlediler doktorlar ve kat gorevlileri bazıları depend yerine hasta bezi alıyor muş sanırsam eşim diyor bez kullanılar dıştan kötü gözüküyor oyuzden depend alicam