Minigimyolda depsizoo benimkide anterior yerleşimli doktorum etkilemez dedi internetteki bilgileri okuyunca çok üzülmüştüm ama tam tersi doktorum sıkıntı görmüyor
miniko_2308 depsizoo anterior olursa plesanta çn duvarda konumlanmış demektir, benim de öyle, doktorum normal doğuma engel olmadığını söyledi. Sadece bebek hareketleri ileri haftalarda ve normalden az hissediliyormuş bunun dışında bir fark yokmuş.
fethiyeli48-48 depsizoo benim de plasenta arterior yani ön duvarda bunun bi önemi yok sadece bebeği tam göremiyorsunuz mesela ayrıntılı ultrason da bebek plasentaya saklanıyor 😂 normal doğuma engel değil plasenta konumları arasında sıkıntılı olan rahim ağzına konumlanmış plasenta
minikprensimmm123 miniko_2308 Ya bende 27+3 deyim benim kinde de plesanta anteriorda yazıyor hareketleri demek ki ondan yavaş hissediyorum bazen çok güzel tekme atıyor bazen yavaş yavaş hissediyorum
miniko_2308 depsizoo aynen öyle, internette anterior okurken birden previa’ya geçiyor o yüzden kafa karışıyor 😃 korkmayın bu durum normal doğumu etkileyen bir sorun oluşturmuyormuş.
MugeUzell depsizoo tam olarak nerde gördünüz acaba bende de aynı durum vardı hatta başta plesanta previa gibi konuşuldu son iki haftadır plesanta a.. diyor ben çıkana kadar unutuyorum bana herşey normal dedi ancak aklıma takıldı tam çeşidini de bulamadım araştırırken bi yerde yazıyor ise bende bakmak isterim :)
depsizoo MugeUzell E nabızda radyoloji görüntülerim kısmına gir e devletle giriş yap giriş yapması biraz zor oluyo ama en alttan ikinci dosya simgesi var orda tarihler yazıyo üstüne bas en alt kısımda yazıyo
miniko_2308 minikprensimmm123 evet doktor ileri haftalarda ve diğer insanlardan az hissedersin demişti, muhtemelen ondandır. Ben de gün 20.haftadayım ama hissedeyim diye gün sayıyorum resmen 😌
MugeUzell depsizoo Evet buldum canım daha öncekiler girilmiş ama bunlar daha işlenmemiş sanırım tarihler çıkmıyor sağlık olsun yarın kontrolüm var sorarım doktoruma yine ama zaten sorun olmadığını söylemişti inşallah sağ salim kavuşuruz hepimiz bebişlerimize 🌺🤲🏻