[silindi] Kızlar 38 haftadayım bugun yine çatı muayenesi oldum hafif kanama oldu bir parmak açıklık var dedi ebe nasıl ilerleyevek bu acıklık bilen var mı ? Acaba kac zamana dogururumm aydınlatın beni 😍
aysenihat [silindi] bildiğim kadarıyla 1 cm açıklığınız var . Açıklığın artması için merdiven inip çık çökeltme hareketleri yap yürüyüş yap pilates topun varsa onu kullan . Benim daha açıklığım yok ama araştırma yapa yapa öğrendim😌
2melekannesiiiii [silindi] bana 39+6 da ilk öyle demişlerdi daha sonra açıklık yok dedi başka hastaneye gittim aynı 1 parmak açıklıkla direk yatırdı suni verdi 18 saatte doğurdum yürüyüş çok yapın doğumu kolaylaştıran egzersizler var onları da yapabilirsiniz
[silindi] gmzns ilk hamilelikte daha uzun surede oluyormus acılmalar canım :) bana bol bol yurusuyus ve korunmasız cinsel ilişki yap diyor doktorda ebe de
[silindi] aysenihat bugunden itibaren hepsini deniyecemmmm 😂😂😂 bakalım ne zamana gelecekkkk benişimmmm darısı başına canm ama açılmayı en cok etkileyen sey korunmasız cinsel ilişkiymiş doktorumda ebe de ayni şeyi soyluyor internettede gordum
MommySharkdutdutdutut 1 cm açıklığınız var 🌷 artması icin her yolu deneyin 🤣 squat hurma merdiven in çık sicak dus 🤭
[silindi] MommySharkdutdutdutut MommySharkdutdutdutut 😂😂 acaba ne kadar surede acılır bayagı hehcanlandım yaaa vok guzel bir duyguymus sonuna geldim 😍😍😍🙏🙏
BayanZuzu MommySharkdutdutdutut cumartesi gecesi bnada 1 parmak açıklık var dendi 39+3 olduk hergun hurma yiyorum (hac hurmasi) sıcak suya oturuyorum hergun ilik duş alıyorum hergun merdivenn inip çıkıyorum hergun yürüyüş yapıyorum hergun ilişki oluyo bugunde hurma kaynattim suyunu içtim 1 su bardağı ama halen doğurmadim bacı delirmek uzereyim artık vallahi 😭😭😭
gmzns [silindi] yapıyordum çatı muayene sine kadar benim muayene den sonra 2 gün kanamam oldu hafif hafif peçeteye geliyordu sonrasındada acı geçmedi sırf çatı muayene sinden dolayı hastaneye gidesim yok hırpalayarak baktılar en son gittiğimde
MommySharkdutdutdutut [silindi] 🤭😂valla senin hareketlere bagli kuzucum bazılarının ki hic ilerlemiyor 🤭 ama inşallah çabucak açılman olur 🌹
MommySharkdutdutdutut BayanZuzu 😥abooo kız bi küvetin içine su falan koy sicak su içine otur sıcak suyu yenile bacim bide meryem ana otu falan dene istersen
BayanZuzu MommySharkdutdutdutut sıcak su icine oturup sef sef bekliorm belime karnıma ozel bolgeme su ile masaj yapıyorum hergun 1 fincan karışık bitki çayı içiyorum ama nafile valla artık aşırı strese girmeye başladm pazartesi de 40 hafta bitiyor devlette dogum yapcam 41 haftaya kadar bekleriz demislerdi salı sabahı kontrole devlete gidicem o gün suni sancı ile yatış istiycem ama pek bilgimde yok acaba yatış verir mi yoksa illa beklicez diye tutturur mu😭😭
MommySharkdutdutdutut BayanZuzu Yok canm suni sancı istersen tabikide verirler bebegin okadar durması iyi değildir 41 hafta falan beklemezler
BayanZuzu MommySharkdutdutdutut en son cumartesi şuan doğum söz konusu degil biz 41 Haftaya kadar bekliyoruz 2 haftası var daha demişlerdi yani bikez daha 41 haftayi bekliceklerini belirttiler fakat ben suni sanci istiyorum her nekadar ağrılı olsada ogluma kavusmak istiyorum artik bu arada belirli bi doktorum yok devlette kim denk geliosa o bakiyor sancı vermicekler 41 haftayi beklicekler diye okadar korkuyorum ki anlatamam çünkü artik oglumun koyafetlerini sevmekten psikolojim bozulcak artık icinde oğlum olsun istiyorum ya😭😭😭
melekuldes Kızlar nişanım geldi ama açılmam hiç yok olması için ilişkiye girebilirmiyim nişan gelmesinden sonra zararlı olurmu heyecandan doktora soramadım🤦♀️
[silindi] 2melekannesiiiii gmzns benimde ayni sekilde canım helr ilk muayenmde cok kan gelmişti bugun ikimci muayenem o kadar kan gelmedi ama kagıtta bende azar azar lekelenme goruyorum zaten esas canm sıkılan bu
[silindi] gmzns aglamaa canm moral bozma az kaldı son gunlerimizzz kavusacagız bebelerimize bunlar basımıza gelmeden nasıl kavusacaz ki moral bozma muayeneni ol mutlaka orda anlıyorlar açıklık olup olmadıgını
gmzns [silindi] doktorumda yıllık izne çıktı ay sonuna kadar yok acile gidiyorum bende direk muayene olmak için