Meltem_avsar01 Tat duygusu degıstı bende cok kotu oldu agzımın içi sonra tavuk etten tıskıntı geldı ve sık idrara cıkıyordum test yaptırdım 5 haftalıkken pozıtıf cıktı sımdı oglumla 26+5 haftalıgız 🤰💙🧿🌼
gamzenurgnk Anne2603 halsizlik, şiddetli göğüs ağrıları, 1 akşam da şiddetli baş ağrısı olmuştu 😂2 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim
EceDrn Anne2603 göğüs hassasiyeti sık idrar ve koku hassasiyeti olmuştu. Tabi ben 5 haftaya kadar anlamadım. Sonra baş dönmesi tetikledi kendi kendime test yaptım öğrendim. Bulantı çok ama çok az yaşadım nadir. 9 haftalığız şuan kramplar fena 🤗
Glsnisa14 Anne2603 benim de rüyalarım garipti, kalp ritmim değişikti canım sazan balığı istiyordu, göbeğimi içeri çekemiyodum. Göğüs hassastı ve Bi gün temizlik yaparken aşırı başım dönmüştü
Eriminannesi04 Anne2603 Bende yemek kokusu eti karatmistim göğüs ağrısı felan test yaptım yaptım pozitif çıktı sonra doktora gittim 2bucuk aylık hamileymisim 6yil aradan sonra
[silindi] Anne2603 bende şiddetli ağrı olmuştu karnımın alt bölgesinde pelvik dedikleri yerde 3 gün boyunca neredeyse yuruyemiyordum 🤣🤣
1Ezgiii Gulcingezer daha ilk haftalarda kendini belli etti sanki çok tuvaletim varmış gibi bi his olıyordu ama azıcık azıcık sık sık çıkıyordum
Gulcingezer 1Ezgiii vala bnde ara ara kasiklarima igne batiyo gbi oluyo ama hemen geciyo baska belirtim yok daha :)
Fatma_7 Anne2603 göğüs hassasiyetimle birlikte kasık ağrım vardı ama bazen bıçak saplanır gibi oluyordu normal adet ağrısından biraz değişikti çok idrara çıkıyordum bir de öğürtü oluyordu herşeye öğürüyordum ne görsem benim bunlar ilk belirtilerimdi
iremsenturk_16 Gulcingezer şuan benimde adetime 7 gün var göğüs hassasiyetim ve şişliğim var idrarda test yaptım silik ikinci çizgi çıktı acaba hamilemiyim diye düşünüyorum 😌
Gulcingezer iremsenturk_16 eger silik cizgiyi goruyorsaniz tebrikler hamilesiniz bir iki gun daha sabredin tekrar yapin koyulasacaktir ve kan verin yoksa baska turlu net anlasilmiyor🥰🥰
Sofianin_annesi iremsenturk_16 canım bende adet tarihime 1 hafta kala test yaptırmıştım aşırııı silik çıkmıştı telefonun flaşı ile görüyordum ancak yumurtlamadan 6 gün sonra kasıklarımda ağrı v 2 hafta sürdü adete son 3 gün kala gögüslerde acı şişme oldu akıntım oldu ama ben anlamıştım hamile olduğumu emin olamamıştım adet günüm 1 gün geçti beta hcg yaptırdım 762 çıktı🥰🥰🥰 allah sanada inşallah nasip eder tüm isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin Allah
iremsenturk_16 Gulcingezer https://www.hizliresim.com/vlbu945 böyle çıktı test sonucum bekleyeceğim bir kaç gün daha sonra tekrarlayacağım ama çok heyecanlıyım ☺️
aysegulgeldi8 Gulcingezer ben iki defa idrar testi yaptım ikiside silik çıktı sonra kan testi yaptım ve bebiş varmış 🥰